Ja jutu jätkuks kust oleks võimalik antud kroomrõngaid spidole saada nagu videos?
Põhja tallinnastWestcoast kirjutas:Kuna lund ikka tuleb ja tuleb veel siis pärnakad ajagu ka oma oomid kurjaks ja õhtal mingi 23 paiku võiks linnapeal ikka teisi ka näha külge tõmbamas:D peale tööd lähen jälle ringile ei saa rahu lihtsalt
Ja jutu jätkuks kust oleks võimalik antud kroomrõngaid spidole saada nagu videos?
Sain oma lustikummutil TC mahaWestcoast kirjutas:Kuna lund ikka tuleb ja tuleb veel siis pärnakad ajagu ka oma oomid kurjaks ja õhtal mingi 23 paiku võiks linnapeal ikka teisi ka näha külge tõmbamas:D peale tööd lähen jälle ringile ei saa rahu lihtsalt
Kas ma olen ainuke kelle arvuti näitas videoks põhja tallinna lugu?meduus kirjutas:Põhja tallinnastWestcoast kirjutas:Kuna lund ikka tuleb ja tuleb veel siis pärnakad ajagu ka oma oomid kurjaks ja õhtal mingi 23 paiku võiks linnapeal ikka teisi ka näha külge tõmbamas:D peale tööd lähen jälle ringile ei saa rahu lihtsalt
tanellenat kirjutas:Mis ma leidsin........
http://autopluss24.ee/kuulutused/opel-o ... 77379.html
Ei ole mina seda vaatamas käinud,ma käisin ühte disla irmscherit vaatamas.Ja sellel oli esistange ribadeks.tanellenat kirjutas:Jürts käis seda omale vaatamas kunagi ammu. Seel oli päris äss auto ene kui ta käest lasti