Täna sain kauaoodatud tellimus kätte. Nettilehel oli kirjas et post 2-3 tööpäeva, kuid tegelikult ootasin 8 päeva

Rihmapinguti & other kakka. Järgmisel nädalal vahetab ära.
Vahepeal vahetasin kõik armatuuri pirnid ära. Ennem vasakpoolne ei põlenud. Tegelikult väga kerge töö, max 30min läks sellega, nüüd arvan saan 10min hakkama

Ei tea miks varem ei teinud seda, mõtlesin et see mingi raske teema

Panin muidu 5w pirnid, tean et seal originaalis 2w, mõned panevad 3w, ja 5 on nagu vale värk, aga ma hoian heledus pmst minimaalsel tasel, nii et midagi seal ära ei põle. Lisaks ennem mind seal oli ka 5w, ja midagi ei põlenud, heledus oli koguaeg max tases. Alguses proovisin 3w, ei näe sittagi, ebakomfoortne
Mingipäev tulin parklasse, väljalüllitasin salongipuhur ja tuled, hakkasin koguma asju ja märgisin seda:
Õues 0 kraadi ja 0.3 tühikäik

who can do smaller?
Samas otsin veel erinev nuppud salongile, homme vahetan ära, mu omad on väga kuulunud ja koledat. Need mis sain enamvähem okei, nagu seisukord keskmisest üle.
Ja termostaat (Ei tea milline, aga arvan et mitte egrri oma) jälle putsis

Alles aasta tagasi vahetasin mõlemmad ära, panin HELLA ja uus jahutusvedelik. Nüüd uuesti auto ei lähe soemaks. Nagu salongis on soe küll, aga mootor mitte kunagi ei jõua 90kraadile. Hoiab 75-85, oleneb mis teed. Maantel kasvab kuni 85, kui 100km oled sõitnud, ja tühikäigul kukkub kuni 75. No nagu ennem oli, täpselt sama huinja. Ajab nii närvi oiblää. Nahhui ta teeb nii, eriti talvel....
Nii otsustasin panna vanahea papp radiaatori ette, võite heitida, et ma debiilik jne, aga see asi reaalselt aitab

Eelmisel talvel olen ka niimodi teinud, ja jäängi elulõppuni nii tegema, diislitel siis.
1 osa siis seal kui iluvõre, 2 osa enne radiaatorid. Meil siin soomes oli -10kraadi vahepeal, ja sellega soe õhk jõuab kiiremini salongile. See on fakt.
EDIT: unustasin mainida et tagauks nii prõksub et kardan seda avada üldse, homme liigun Eestile niing sõidan läbi forssi ja ostan 10tk neid stopperid