Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
On ilus jah,ise kavatsen suusahullusid vaatama minna maratonirajale ja niisama ilusat ilma nautima.Isegi peaks mõtlema,et võiks järgmine aasta maratoni jaoks suusad muretseda
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
mardus72 kirjutas:On ilus jah,ise kavatsen suusahullusid vaatama minna maratonirajale ja niisama ilusat ilma nautima.Isegi peaks mõtlema,et võiks järgmine aasta maratoni jaoks suusad muretseda
Rikkusid ilusa ilma just oma jutuga ära

Kes kooki tuleb sööma

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Kas teil lähevad ka oomil klaasid uduseks kui sõiduajal välise õhuklapi kinni panete,endal on kahjuks nii! Sooja tuleb ka kui lahti aga kui klapp kinni siis läheb ikka jube kiiresti salong soojaks! 

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Mul on puha pekkis. Karta on, et mu tutikas aku on õhtul
nüüd veel pääle selle on juhi ukse lukk kinni külmund. Käin nüüd aknast 

Ahjaa...selle aku jama ja mitte laadimisel oli süüdi krt ikkagi üks kaitse mis oli läbi põlenud ja ennem ei olnud näha kui ükshaaval neid välja noppima hakkasin! Tänud info eest kes vastas!
Eks need külmad ikka jamasid teevad,mul ei hakanud kohe täna salongi vendikas tööle,tükk aega pidi mootor töötama et üldse ringi hakkas käima! Huvitav kas külmus kinni või! 

- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Aga nii on iga autoga.Salongis olev niiskus liigub siis väga kiirelt akendele.Omega 978 kirjutas:Kas teil lähevad ka oomil klaasid uduseks kui sõiduajal välise õhuklapi kinni panete,endal on kahjuks nii! Sooja tuleb ka kui lahti aga kui klapp kinni siis läheb ikka jube kiiresti salong soojaks!
Nende uduste akendekohta niipalju, et kellel võimalik hoidku praeguste külmadega aknad natukene lahti väljas seisvatel masinatel. See külm tirib selle niiskuse siis aknast välja ja hiljem on hea autosse istuda, pole aknad härmas ega midagi.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

-
- Klubiliige
Kurt täitsa pekkis, tutikast akust lahti, voolu sisse ei võta, tänahommikul pidin naikat tööle viima. Välljas -27,4 kraadi külma . Autouksed lahti ei käi ,aknast pidin sisse ronima ja kurt jalaga vasta suunatulekangi ja selle küljest ää
Kurt mul on sellest külmast juba siiber!!!
Pääleselle on probleemi ka laadimisega
Serra on juba rivist välljas, nüüd veel tagavaraks jäänud diisliront. Milepäält pidin täna endaomale aku võttma.Kapotti lahti tõmmates panin kää kogemata iluvõre ribivahele ja tõmbasin selle puruks

Pääleselle on probleemi ka laadimisega

Serra on juba rivist välljas, nüüd veel tagavaraks jäänud diisliront. Milepäält pidin täna endaomale aku võttma.Kapotti lahti tõmmates panin kää kogemata iluvõre ribivahele ja tõmbasin selle puruks

Sul ikkagi ei vea! Mul on sellest krdi külmast juba ammu kopp täiega ees! 

-
- Klubiliige
Tegin avastuse õue vaadates kolmest masinal kolmel on nokad lahti ja miskit viga:D
õhtul panen ka väikese video
õhtul panen ka väikese video
Ei hakanud uut teemat tegema!Uurisin välja kus saaks kamei võre sarnast toodet ja gup-tuuning müüb omegatele sellist võret!
Opel Omega B - sobib 94-99

Opel Omega C - sobib 99-02

Hind 69 euri kummagil.
Opel Omega B - sobib 94-99

Opel Omega C - sobib 99-02

Hind 69 euri kummagil.

-
- Huviline
sul on ikka mingi jube halb laine peal tundub,ei vea kohe kuidagi,6nneks meie autod lähevad kylmaga k6ima,isegi mu masuudi press läheb reipalt käima hommikul 29 pakasega!megahabe kirjutas:Kurt täitsa pekkis, tutikast akust lahti, voolu sisse ei võta, tänahommikul pidin naikat tööle viima. Välljas -27,4 kraadi külma . Autouksed lahti ei käi ,aknast pidin sisse ronima ja kurt jalaga vasta suunatulekangi ja selle küljest ää![]()
![]()
![]()
Pääleselle on probleemi ka laadimisega![]()
![]()
![]()
Serra on juba rivist välljas, nüüd veel tagavaraks jäänud diisliront. Milepäält pidin täna endaomale aku võttma.Kapotti lahti tõmmates panin kää kogemata iluvõre ribivahele ja tõmbasin selle puruks![]()
-
- Klubiliige
ei tea jah ma olen juba meeleheitel. Ei te mis järgmiseks tuleb kas lendab mõnel hammasrihm või sõidetakse kõveraksarska kirjutas:sul on ikka mingi jube halb laine peal tundub,ei vea kohe kuidagi,6nneks meie autod lähevad kylmaga k6ima,isegi mu masuudi press läheb reipalt käima hommikul 29 pakasega!megahabe kirjutas:Kurt täitsa pekkis, tutikast akust lahti, voolu sisse ei võta, tänahommikul pidin naikat tööle viima. Välljas -27,4 kraadi külma . Autouksed lahti ei käi ,aknast pidin sisse ronima ja kurt jalaga vasta suunatulekangi ja selle küljest ää![]()
![]()
![]()
Pääleselle on probleemi ka laadimisega![]()
![]()
![]()
Serra on juba rivist välljas, nüüd veel tagavaraks jäänud diisliront. Milepäält pidin täna endaomale aku võttma.Kapotti lahti tõmmates panin kää kogemata iluvõre ribivahele ja tõmbasin selle puruks![]()

-
- Klubiliige
Kurt lubab ju mingi 4-5 pääva 30 kraadi külma