Endal sai alguse see omega värk suht imelikult

Kuna oli sündimas väike õde ja peres oli kaks 85a Mazda 626te siis mingi hetk oli emal vaja suuremat autot ja kasuisa ütles seepeale, et ma hakkaks otsima midagi
Kuna aga mul tol ajal poisikesena ema tellis koju TM siis hakkasin peale kooli neid lappama ja sealt jäi silma Oma Klassi Suurim Ja Mõistlike Ülalpidamis kuludega Auto.
Selleks oli muidugi Opel Omega, sai siis perele näidatud seda artiklit ja hakkasimegi turgudelt otsima

kohe muidugi ei leidnud jne, aga mingi päev ema ütles, et tuleb korjab mu peale kooli juurest, ma mõtlesin, et mis seal ikka ja siis ma nägin tume sinist Omegat mis tuli minu poole ning sisimas mõtlesin kui äge oleks kui see oleks ema ja lähemale jõudes oligi roolis õnnelik ema

Ma isegi ei mäleta mis aastal see täpselt olla võis kuid arvan, et äkki 2003/2004 kuna käisin siis alles 8ndas või 9ndas klassis

Ja see auto on meil peres siiani alles ja sõidus, küll mitte enam ema kasutuses, kelle jaoks jäi vanaks ja talvel maalt tööle saada oli mõnikord suht keeruline

Küll aga kasuisa sõidab sellega ja ei taha loobuda, mitu aastat juba enne ülevaatusi rääkinud, et hea kui aasta veel sõidab siis vahetab välja

Ja sellest ajast kuni lubade kätte saamiseni polnudki millegi muu peale mõelnud ning sai soetatud omale 99a FL 2.5TD valge universaal, mõni vb veel mäletab oli isegi kunagi selle kohta teema siin.
Kahjuks autoga oli peale poolt aastat rohkem jamasid kui asi väärt ning tagatipuks varastati auto ka seest tühjaks ning siis oli kõik, lihtsalt ei tahtnud enam selle autoga tegeleda. Auto läks ühte peresse kus ta tehti korda ja sõideti üsna pikalt veel.
Samal ajal kui müügis oli ostsin omale 2001a mazda 626e auto oli supper korralik puhas ja eestist uuena ostetud ning olematu läbisõiduga, sai siis sellega nats aega sõidetud kui ikka polnud see mida tahtnuks.
Siis tuli C5 kerega audi A6 2.8Q Atm kastiga, mõtlesin, et hea auto talvele vastu minna kuid ennem andis k-kast saba jne :/
Peale seda veel üks mazda ja chrysler olnud kuid praegu ikka tagasi Omega peal

Praegu siis mõlemad vagunid, üks siis 96a 2.0 millest ka teema siin tehtud ning teine 2002a 2.5DTI millest teemat ei ole
Sa nuga kus nüüd sai alles juttu