Aga mina isiklikult olen ammu aru saanud,et meie teedel ei ole rahaliselt mõttekas alla "lemförder"-i osta.
Õige.outlaw kirjutas:Kui sa arvad,et opel koliseb liiga tihti,osta passat,vot sellel alles läheb pulkasid ja mitte odavaid esisillalSama käib ka oodide ja bemmide kohta.
Aga mina isiklikult olen ammu aru saanud,et meie teedel ei ole rahaliselt mõttekas alla "lemförder"-i osta.
Marcouver kirjutas:Ma ei saa aru, mis peldikute otsa inimesed astuvad, või olen mina see kes on tõelise "kullatüki" otsa sattunud, minu autol pole häda midagi, :
Ma eeldan, et sa arvad et rahvas siin ainult poleerib autosi? Ilmselgelt selline ajuvaba marginali maha tegemine on küll lollus.GCC kirjutas:Marcouver kirjutas:Ma ei saa aru, mis peldikute otsa inimesed astuvad, või olen mina see kes on tõelise "kullatüki" otsa sattunud, minu autol pole häda midagi, :
Kui palju sõidad sina oma autoga nädalas/kuus?
Vanakooli töökindel jõuallikas?GCC kirjutas:Uus mootor sai ka töökotta veetud, kui see eco lollus kapotiall katki läheb siis vahetan ära. LS peaegu 400 000km
Tim kirjutas:Vanakooli töökindel jõuallikas?GCC kirjutas:Uus mootor sai ka töökotta veetud, kui see eco lollus kapotiall katki läheb siis vahetan ära. LS peaegu 400 000km
Ehk kergitad saladusekatet?
Njahh...olin laisk.Tuuseldasin natuke netis ja see käigukastGCC kirjutas:Piilu eelmiseid lehekülgi.![]()