Auto sõidab igapäev. Just tehtud õlivahetus, 9900km oli sõitnud, no õnneks enamus maanteel, aga päris palju ka tühikäigul. Sest talvel üldse ei viitsi suretada mootor välja. Õli valasin nagu tavaliselt, BP Visco 5000C 5w40 (sama asi mis Castrol GTX, sama känkust)
Kuna ammu tahtsin vahetada esikõlarid, ja soov oli et kõlarid oleks plug & play, siis tegin bosele vahetus, bose vastu.

Bose heli omegal on sitaks hea. Need mis paigaldasin eelmise asemele on terved ja mängivad nagu peavad. Tänud kasutajale Schmidt, kes müüs mulle neid.
Eelmine juhepoolne "läbi peeretatud", arusaadav miks see asi üldse ei mänginud.
Ja uus.
Samas mingipäev märgisin et autol pepu kuidagi viltu, 1 madaldusvedru puruks
Ei tea mis firma need on, üle koormanud ma küll polnud, mingi suured tjotjat minuga ei sõitnud, pagass alati tühi. Need on siis -35mm madaldusega ja nüüd vaja otsida uus paar, sama madaldusega
Siin näha, see siis juhipoolne.
VS normaalne vedru:
Ebayist tellitud nahad jõudsid kohale. Kuna kässäri oma keegi eraldi ei müü, ostsin komplektina, nkn hind pole suur, mingi 22€ postiga.
Ja vahetan mõlemmad ära, kuna see käigukangi oma, mis mul praegu on ei meeldi väga, aga seekord töötan vigade kallal ja teen nii et meeldiks. Lisaks see õige vormiga ka, omega jaoks tehtud. Järgmisel nädalavahetusel paigaldan.
Nüüd autol veel paigaldatud kummiriba esistangele, siuke nuss oli seda paigaldada sirgelt, ebareaalne, Ausalt, mul läks kõlaritega vähem aega kui selle fucking ribaga rsk. Ühest poolest paned kinni, siis teine osa on jumala viltu, paned teine osa sirgeks, siis esimene osa jumala kõver nahhui

Aga seda peab mingipäev värvima, kuna ei käi kokku autoga, terve auto on laikiv must, ja ss see osa on mingi matt hall vms, ühesõnaga mingi imelik must. No kevadel teen ära.
Ja numbrimärgid autol on nüüd jälle sinised, EST kohad siis. Kuna mendid....