Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Sul on ikka õigus, võimsam on Lotus Omega - kuid jällegi kas tegu on üdini Opeliga kui seal Lotuse märk peal ja auto jaguneb nii : opel, lotus, opel, lotus,...lotus,lotus,lotus,opel...Mina tõlgendad seda nii et Lotus Omega/Carlton on täpselt POOLEKS
Kuigi kipun kaitsam seisukohta mingis dialoogis on Opeli võimsam pill on Lotus Omega. Samas ega ma ei oska 100% ka öelda - ilmselt amtlikult kuulus müügituli vist ikka Opelile.

- Jospa
- Klubiliige
Hei, kas keegi teab milliseid katalüsaatoreid soovitada 3.0 V6. Originaali hinda juba tean aga just aftermarketi oma.
Soovitati sõita ilma katideta , vaevalt see midagi juurde annab - lihtsalt lörisemist.
Soovitati sõita ilma katideta , vaevalt see midagi juurde annab - lihtsalt lörisemist.
- AnvarV
- Üldmoderaator
- Has tänanud: 12 korda
- Been tänatud: 28 korda
Lotus Omega on ikka Opel. Opel valmistas Omega ning Lotus modifitseeris selle ringi. Täpselt samamoodi nagu näiteks Mersudel Brabus. Samuti Mersu tootis ning Brabus täiustas.Jospa kirjutas:Hei, kas keegi teab milliseid katalüsaatoreid soovitada 3.0 V6. Originaali hinda juba tean aga just aftermarketi oma.
Mina Sinu asemel võtaks katalüsaatorid ära. Ei lörise seal midagi kui ilusti kõik tehtud on. Lõppu üks Ilus sportlikum suure paunaga pütt ning heli peaks väga meelas tulema.
Katalüsaatoril ei ole mingit kasutegurit peale selle, et mootor saastab õhku vähem. Katt on igatemoodi piirav tegur. Ilma katita peaks kütusekulu mõne milligrammi võrra langema ning minek erksam. Pole hetigaasivoolu takistavaid tegureid.
- Jospa
- Klubiliige
No näed, Lotuse pealt olen jälle targem
, eks ma proovin huvipärast seda katide maha võtmist, enne teada ei saa kui ei proovi. Tänud

Kui passis kat. siis kindlasti ausalt läbi ei saa! Universaal katid on lühiajaline lahendus 1-2 aastat siis läbi jälle!
- Jospa
- Klubiliige
Mitte et ma ei tahaks vähe hoolitsust näidata auto vastu aga originaal katid räme kallid. ÜVs ei taha jah keegi läbi lasta.
universaal kat võib ka kesta kui sõita oskad õieti ja mitte kõige odavam kat, ehk siis kuus vähemalt paar korda torud punaseks ja kestab see b osa kat ka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaastaid!. Proovitud, töötab.
Opeli fänn
BMW e60 530d 170kw.
BMW e60 530d 170kw.
Äkki on siis ikka originaal niipalju parem kui b-osa, sest minu autol on originaalid, minu käes auto olnud 8 aastat...ja TÜV-is on co nagu uutel autodel! Olen lammutanud palju Opeleid ja paljudel originaal katid all olnud, vaevalt, ja kellel katid läbi läinud on ise mingisuguse porri alla aretanud...Minu autol on 2 katti, ja 1 hind oli ca 600€! Seega kui peaks mul vaja olema vaataksin Saksamaalt e-bays, seal on liikunud 280€ originaale,uusi.
- Jospa
- Klubiliige
Oot kas mitte V6 vabalthingavale ei olnud vaja natuke ka vastusurvet vaja, ei tea kas katid on ka mõeldud siis mingil määral vajalikuks vastusurvek. Samas kui autotootjatel co regulatsiooni nõutud ei oleks, siis milleks seda katti üldse vaja....segane värk. Nagu olen aru saand siis akt on eoheliste teema ning hoiab mingit väikest protsenti jõudu kinni?
- Martin
- Klubiliige
- Auto: 3.5 Bi-turbo+1,8 Omega A+1.9TDi Saab 95+Kawasaki ER-6n
- Has tänanud: 30 korda
- Been tänatud: 83 korda
Minu diislil oli kati eemaldamine tagumiku dünoga väga hästi tuntav. Nüüd pean jälle kati tagasi toppima, see kuu on vaja tüvil ära käia.
53917831 Diagnost
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
- AnvarV
- Üldmoderaator
- Has tänanud: 12 korda
- Been tänatud: 28 korda
Igale vabalthingavale mootorile on vastusurvet vaja, kuid seda tekitavad pütid. Katalüsaatorit paigaldatakse ainult keskkonna saastamise pärast.
- Jospa
- Klubiliige
Ise küsisin ja ise vastan= vastusurve on pigem 2 taktilise teemaJospa kirjutas:Oot kas mitte V6 vabalthingavale ei olnud vaja natuke ka vastusurvet vaja, ei tea kas katid on ka mõeldud siis mingil määral vajalikuks vastusurvek. Samas kui autotootjatel co regulatsiooni nõutud ei oleks, siis milleks seda katti üldse vaja....segane värk. Nagu olen aru saand siis akt on eoheliste teema ning hoiab mingit väikest protsenti jõudu kinni?
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Dislal ei mõjuta kat. muhvigi ülevaatust,sest dislal ei mõõdeta Co.-d,vaid tahmasust.Võid südamerahuga ilma katita minna.Martink91 kirjutas:Minu diislil oli kati eemaldamine tagumiku dünoga väga hästi tuntav. Nüüd pean jälle kati tagasi toppima, see kuu on vaja tüvil ära käia.
Universaal kati kohta kunagi poest öeldi,et kui täna paned alla ja teed ÜV.siis järgmine aasta tõenäoliselt enam läbi ei saa.Ise korra mõtlesin toona,et peaks mingite kiirühendustega tegema,et peale üv kohe laksti vahelt minema ja torujupp vahele.Niimoodi 1 päeva kaupa kasutades peaks ehk paarsada aastat ikka kasutada saama

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.