Vastutuleva segupüti alt lendas siis selline korralik 5cm läbimööduga kivi esiklaasi alla vasakusse nurka ja nüüd korralik ämblik sees. Õnneks mõra vaatevälja hetkel ei jookse, jäi pidama selle parkimis klepsu juures.
Küsi piilupardi käest,ta ainuke mulle teadaolev isik,kes selle komplekti kuskilt välja ajand.Martink91 kirjutas:kust kliima kompressori simmerit/tihendite komplekti soetada saab?
ebayd pole vaja pakkuda.
Mõtlesime vastata, aga ebay´d ei olnud vaja pakkuda seega ei oska ka aidata, sest just sealt see tuligi. Tihendid vahetatud ja asi toimibJürts kirjutas:Küsi piilupardi käest,ta ainuke mulle teadaolev isik,kes selle komplekti kuskilt välja ajand.Martink91 kirjutas:kust kliima kompressori simmerit/tihendite komplekti soetada saab?
ebayd pole vaja pakkuda.
Marcouver kirjutas:Kuna mul siin Irmscheri originaalrool, käigukangi nahk ja käsipiduri nahk läksid nahatamisesse siis tahaksin teada, kuidas selle käigukangi nupu pealt minema saab, et see nahk uuesti korralikult tagasi pista? Ebareaalne süsteem.
Õmble või teisele poole nahale kuldne lukk, et üle pista ja siis korralikult kinni tõmmata
Nupp käib ära tõmmates(ettevaatust selle juhtmetega mis selle nupukeseni jookseb), hoiab teda ülevalt kinni ainult sakiline toru ja alt kolm pisikest naga. Pärast saad eemaldada selle lukustus nupu millel on üks tift sees, mida on näha peale suure nupu eemaldust, see tift tuleb ainult endapoole välja, sinna vaja mingi pisike kruvi või ora sisse ajada ning välja tõmmata. Ülejäänu juba lihtne.Marcouver kirjutas:Ei aga tegelt abi ikka tarvis
Keegi ostis mingiaeg autojuhtmeid kokku.Omega Sport Packet kirjutas:Mis nende omega juhtmetega peale hakata?Ilge pundar neid