Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
see on juba kodus nagu näha
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
- Rax
- Klubiliige
- Auto: 2.5DTI
- Has tänanud: 52 korda
- Been tänatud: 71 korda
Käisin ka seda Romullit kaemas ja filmimas.
Martini siksil väga hästi ei läinud kahjuks.
Ma lõppu ei näinud, pidin lahkuma, aga vinge oli ikka. Plats võiks tiba suurem olla, saaks pillile hoo sisse
Martini siksil väga hästi ei läinud kahjuks.
Ma lõppu ei näinud, pidin lahkuma, aga vinge oli ikka. Plats võiks tiba suurem olla, saaks pillile hoo sisse

56232754
- Martin
- Klubiliige
- Auto: 3.5 Bi-turbo+1,8 Omega A+1.9TDi Saab 95+Kawasaki ER-6n
- Has tänanud: 30 korda
- Been tänatud: 83 korda
Minul läks jah ikka jube kehvalt. 260km´sama palju tagasi ja videost tagantjärgi vaadates alla 2 minuti sõitmist.
Aga sõit pole isegi kõige olulisem, mistõttu väga palju ei kurvasta. Kogemused- kogemused. Esimest korda osalesin ja nüüd nägin ligidalt, mis asjad ja kuidas olid vanadel kaladel juba olemas. Kunagi ammu aastaid, nii ligi kümme, tagasi sai seda aktsiooni Saku suurhallist vaadeldud, aga ega siis autosse sisse ei näinud. Igastahes, kuna minu autost jäi tegelikult väga korda, siis veel kaalule ei lähe.
Kusjuures elektriline benapump oli enne rallit mõttes, aga kuskilt polnud saada ja osta ka ei tahtnud. Jahutusvedeliku toru lõi ka juba enne starti lahti, ajavoolik on muidu tuugalt küll, aga kuumaks läks, oli pehme nagu või ja lõi otsast ära. Huvitaval kombel mul kodus proovimise käigus seda ei juhtunud. See veel ei takistanud, alustasin rallit juba veeta. Aga jah, kui 10 minutit manuaalselt puma peale anda ja see lihtsalt ei ime, siis pole mitte midagi teha. Kallasin kütust otse karbussi, siis läks, aga sellega ka asi piirdus. uus pump(raja äärest anti) ei andnud ka tulemust, see oli veel kehvem kui minu oma. Arvan et torustikus oli lihtsalt kuskil pragu sees ja tõmbas õhu vahele.
Pikk jutt, aga järgmine kord jälle. Seekord siis juba rohkem ettevamistunult.

Aga sõit pole isegi kõige olulisem, mistõttu väga palju ei kurvasta. Kogemused- kogemused. Esimest korda osalesin ja nüüd nägin ligidalt, mis asjad ja kuidas olid vanadel kaladel juba olemas. Kunagi ammu aastaid, nii ligi kümme, tagasi sai seda aktsiooni Saku suurhallist vaadeldud, aga ega siis autosse sisse ei näinud. Igastahes, kuna minu autost jäi tegelikult väga korda, siis veel kaalule ei lähe.
Kusjuures elektriline benapump oli enne rallit mõttes, aga kuskilt polnud saada ja osta ka ei tahtnud. Jahutusvedeliku toru lõi ka juba enne starti lahti, ajavoolik on muidu tuugalt küll, aga kuumaks läks, oli pehme nagu või ja lõi otsast ära. Huvitaval kombel mul kodus proovimise käigus seda ei juhtunud. See veel ei takistanud, alustasin rallit juba veeta. Aga jah, kui 10 minutit manuaalselt puma peale anda ja see lihtsalt ei ime, siis pole mitte midagi teha. Kallasin kütust otse karbussi, siis läks, aga sellega ka asi piirdus. uus pump(raja äärest anti) ei andnud ka tulemust, see oli veel kehvem kui minu oma. Arvan et torustikus oli lihtsalt kuskil pragu sees ja tõmbas õhu vahele.
Pikk jutt, aga järgmine kord jälle. Seekord siis juba rohkem ettevamistunult.
53917831 Diagnost
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
- Faric
- Klubiliige
- Has tänanud: 14 korda
- Been tänatud: 15 korda
Endal sama lugu, kogemused, tagasild jäi tegemata, kõik vardad tuleb üle keevitada, originaal pm tatiotsas. Prooviti mul radikat segi tampida mis oli suht ääres 2cm kaugusel turvapuurist, aga see vahe ei muutund millimeetritki. Eks uut pilli hakkab varem ehitama ja paremini. Mootor käis mul kõik remondipausid, seni kuni oli vaja külili lükata, soojalt läks kehvalt käima aga käis tühikäigul probleemideta, korra regullisin karbussi sai parem.
MB S211 E500 ja E200
Toyota LC HJ60
Toyota LC HJ60
- Martin
- Klubiliige
Vaatan et klubi seinte vahel on suured muutused toimunud. Mardus on täitsa kadunud ja adminid on vähestepostitustega mehed. Üldmodede staatused on kah kadunud...
53917831 Diagnost
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Vaikus enne tormi?
2.0 100kw Omega pre
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
2.5 131kw/48kw Hybrid RAV4
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
2.5 131kw/48kw Hybrid RAV4
- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
- Been tänatud: 72 korda
Ilmselt pole pikajutumehed

Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
- wautzer
- Üldmoderaator
- Auto: Opel Omega FL
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 4 korda
Häirib ?Martink91 kirjutas:Vaatan et klubi seinte vahel on suured muutused toimunud. Mardus on täitsa kadunud ja adminid on vähestepostitustega mehed. Üldmodede staatused on kah kadunud...
Chip Tuning DPF/EGR OFF 58576668Tallinn
- Martin
- Klubiliige
Ei häiri. Kuid ametliku klubiliikmena on veidi imelik lambist avastada radikaalseis muutusi. Kas tegemist onupoja poliitikaga, või on adminnid ka päriselt keegi, kes asjast huvituvad? Isiklikult oleks ladviku vahetuse puhul pukki eeldanud pika ajalisi tegelasi, kes igapäevaselt klubi toimimisse kaasa aitavad(näiteks korraldatud sobiva ladviku valimine hääletuse/arvamusdepati alusel). Kuna väga suur osa klubist eksisteerib foorumina, ning sealt tuleva vastukaja määrab ära tulevaste liikmete saabumise ja jäämise, siis vähene postituste arv annaks mõista, et kahe moderaatori tegevus pole just üleliia aktiivne.
Aga noh, mis ma ikka pläran.
53917831 Diagnost
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Ei saa hästi aru Sinu kriitika põhjusest.Martink91 kirjutas:Ei häiri. Kuid ametliku klubiliikmena on veidi imelik lambist avastada radikaalseis muutusi. Kas tegemist onupoja poliitikaga, või on adminnid ka päriselt keegi, kes asjast huvituvad? Isiklikult oleks ladviku vahetuse puhul pukki eeldanud pika ajalisi tegelasi, kes igapäevaselt klubi toimimisse kaasa aitavad(näiteks korraldatud sobiva ladviku valimine hääletuse/arvamusdepati alusel). Kuna väga suur osa klubist eksisteerib foorumina, ning sealt tuleva vastukaja määrab ära tulevaste liikmete saabumise ja jäämise, siis vähene postituste arv annaks mõista, et kahe moderaatori tegevus pole just üleliia aktiivne.
Rold andis oma teatepulga mulle üle ja Mardus enda oma enamvähem Siidisabale.Põhjuseks see,et nendel motivatsioon ammendunud ja leidsid,et meie just sobivad "mantlipärijad".
Üldmode ameti andsin mina endalt Wautzerile.Jah,tagandasin Anvari ja ühe teise kasutaja lihtmodetaatori kohalt,sest leidsin,et saame ka ilma nende abita hakkama.Saatsin mõlemale ka vastavasisulised privad ja nendelt mingit tagasisidet tulnud pole,seega ehk ei olda solvunud.
Kellele onupoja poliitika,kellele enda jaoks usaldusväärse meeskonna koostamine.
Ja ma ei saa aru,mis see postituste arv,või aktiivsus nagu siin midagi lugema peaks.Aga kui kellelegi oluline,siis foorumi avalehel ju näha top.5 postitajad ja kui mälu ei peta,olen ma 3-4ndal kohal,rääkimata foorumi kasutajaks oldud ajast.
Aga no kui kellegi veel midagi juhtkonna vastu on,võime ju klubiliste seas valimised ka korraldada

Samas suht naiivne vist loota,et Martin,kes kaks autoteemat foorumisse teinud ja liikmemaksu maksnud ning korra üritusel käinud,kohe hopsti juhatuse esimeheks valitaks?

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Ja esiteks on meil ainult 1 moderaator ning teiseks moderaatori töö ei ole plädiseda ja spämmida,vaid foorum puhtana hoida. 

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
- Argo
- Klubiliige
- Has tänanud: 7 korda
- Been tänatud: 3 korda
Oskab keegi ütelda ku suure läbimõõduga lähevad need pöörd klappide pimedad 2,5 dti 110 kw mootorile.
Kas on 32 mm?
Kas on 32 mm?
- wautzer
- Üldmoderaator
- Auto: Opel Omega FL
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 4 korda
22mm lähevad vanemale M57 motole. uuemale M57N jne lähevad 32mmArgo kirjutas:Oskab keegi ütelda ku suure läbimõõduga lähevad need pöörd klappide pimedad 2,5 dti 110 kw mootorile.
Kas on 32 mm?
Chip Tuning DPF/EGR OFF 58576668Tallinn
- Martin
- Klubiliige
Ära mind valesti mõista. Ma poleks ennast end kandidatuuriks seadnud. Ma arvatavasti ei viitsiks endale seatud ülessandeid täita, või ma vähemalt eeldan, et kasvõi üldmodel oleks mingi korrapärane kohus foorumis korda loomas käija.
Väike arusaamatus tekkis mul tiitlitga, kui vajutada lehele "Kasutajad" ja sealt sorteerida "tiitel" eeldasin, et tekkib nimekiri tähtsuse järjekorras ja seal oligi kaks punast Adminni eesotsas ja ülejäänud ametlikud klubiliikmed, millest tekkiski valearusaam, et kõik teised staatused on kaotatud, kaasaarvatud sinul Jürts. Anvari ülmode staatuse kadu sealjuures tekitas ksimusi(ma täheldasin seda foorumit lugedes), kas üldpildina ladvikus on kaklema mindud, kuna polnud täheldanud, et ta miski essuga hakkama oleks saanud. Ja kui juba juhtautses kaklema minnakse, siis need asutused/organisatsioonid kaua ei kesta, mistõttu hakkas väike häirekell tööle ja otsustasin küsida.
Tegelt jääb natukene arusaamatuks, kas paljude üldmodede omamine tekitab kuidagi lisakulutusi? Just see et osad inimesed tagandati.
Long story short- unustage ära, et midagi küsisin
Väike arusaamatus tekkis mul tiitlitga, kui vajutada lehele "Kasutajad" ja sealt sorteerida "tiitel" eeldasin, et tekkib nimekiri tähtsuse järjekorras ja seal oligi kaks punast Adminni eesotsas ja ülejäänud ametlikud klubiliikmed, millest tekkiski valearusaam, et kõik teised staatused on kaotatud, kaasaarvatud sinul Jürts. Anvari ülmode staatuse kadu sealjuures tekitas ksimusi(ma täheldasin seda foorumit lugedes), kas üldpildina ladvikus on kaklema mindud, kuna polnud täheldanud, et ta miski essuga hakkama oleks saanud. Ja kui juba juhtautses kaklema minnakse, siis need asutused/organisatsioonid kaua ei kesta, mistõttu hakkas väike häirekell tööle ja otsustasin küsida.
Tegelt jääb natukene arusaamatuks, kas paljude üldmodede omamine tekitab kuidagi lisakulutusi? Just see et osad inimesed tagandati.
Long story short- unustage ära, et midagi küsisin

53917831 Diagnost
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Nii.. Mina mardus72 volitusi pole üle võtnud- olen korduvalt öelnud, et ei taha selles mõistes seal eesotsas olla- juhatuse tiitel oli üllatuseks, kuigi ei hakka üldse eitama, et selle välja teeninud olen oma 8aastase liikmelisuse ja aktiivsusega mida erinevaid üritusi korraldades olen üles näidanud. Kui suur ülemus leiab, et mul on õigus seda tiitlit tagaplaanil kanda siis mis minul saab selle vastu olla- ise eelistan siiski kõrval seisja rolli ja vaikselt oma tegemistes edasi nokitseda kui seda vajalikuks peetakse. Nüüdseks minu jõud on raugenud ja olles ise teispool lompi on see jäänudürituste organiseerimine pigem kohustuslikuks kui vabatahtlikuks entusiasmiks, et ehk selle teatepulgagi andsin edasi. Mis puutub sellesse, et foorumi eesotsas on inimesed kellest "keegi midagi ei tea" - jah käige rohkem üritustel ja näete ise kes meil need aktivistid on- postitusi on mul sellepärast vähe, et pole suurem sõnavõtja autode kohapealt ja minu konto sai nt 8a tagasi tehtud vaid ürituste korraldamiseks.
Modede kärpimise kohapealt olid mul vastakad tunded- moderaator ei ole vaid staatus mida foorumis kanda- selleks tuleb oma ülesandeid täita- neid moderaatoreid on minevikus lisatud ja ka kustutatud sest lihtsalt staatuse pärast pole mõtet ju inimesele volitusi anda mida ta ei kasuta- viimase paari aastaga on AnvarV "töö" olnud väga napp- kohustus mille ta vabatahtlikult endale kanda võttis- no nüüd vabastati ta sellest koormast, et ehk tema jaoks sisuliselt ei muutunud midagi kuna ta pole eriti aktiivne olnud. Mis puutub teisesse moderaatorisse, siis see veidi kriipis hinge sest inimene täitis omale võetud kohustusi( suve perioodi kohta ei oska kommenteerida kahjuks), kuid samas ega kui vajalikud asjad saavad uute meeste käe all tehtud siis mis seal ikka viriseda.
Kaklema pole keegi kuskil läinud- foorumil olid omad eestvedajad kes tegid muudki foorumi heaks kui kustutavasid postitusi ja pidasid korda.. Paraku peab olema ka inimesed kes võtavad otsuseid vastu- kas üksi või kambaga on nüüd küll eestvedajate otsus ja selleks eestvedajaks on meil suvepäevadest saadik Jürts. Kui ei meeldi pole paraku midagi teha..
Modede kärpimise kohapealt olid mul vastakad tunded- moderaator ei ole vaid staatus mida foorumis kanda- selleks tuleb oma ülesandeid täita- neid moderaatoreid on minevikus lisatud ja ka kustutatud sest lihtsalt staatuse pärast pole mõtet ju inimesele volitusi anda mida ta ei kasuta- viimase paari aastaga on AnvarV "töö" olnud väga napp- kohustus mille ta vabatahtlikult endale kanda võttis- no nüüd vabastati ta sellest koormast, et ehk tema jaoks sisuliselt ei muutunud midagi kuna ta pole eriti aktiivne olnud. Mis puutub teisesse moderaatorisse, siis see veidi kriipis hinge sest inimene täitis omale võetud kohustusi( suve perioodi kohta ei oska kommenteerida kahjuks), kuid samas ega kui vajalikud asjad saavad uute meeste käe all tehtud siis mis seal ikka viriseda.
Kaklema pole keegi kuskil läinud- foorumil olid omad eestvedajad kes tegid muudki foorumi heaks kui kustutavasid postitusi ja pidasid korda.. Paraku peab olema ka inimesed kes võtavad otsuseid vastu- kas üksi või kambaga on nüüd küll eestvedajate otsus ja selleks eestvedajaks on meil suvepäevadest saadik Jürts. Kui ei meeldi pole paraku midagi teha..
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time