arska kirjutas:... yhe s6naga siis kui kaineks saan kuna pole selgeks saanud veel siia maani reedest saadik kui auto minu 6uele veeres tänu headele s6pradele siidile ja pardile ...
no vahet pole et pidid peale v6tma aga ytleme ausalt et l6bus oli iga tahes ju meil terve nädala vahetus ju!?siidisaba kirjutas:arska kirjutas:... yhe s6naga siis kui kaineks saan kuna pole selgeks saanud veel siia maani reedest saadik kui auto minu 6uele veeres tänu headele s6pradele siidile ja pardile ...
No ütleme siis nii, et eks me saime ise ka parajalt sekeldusi-seiklusi, aga eks seda kõike tänu sellele, et sulle vingerpussi viskasime( eks arska oma uues teemas räägib sellest lähemalt). mina sain siis nüüd lõpuks selgeks- sellist joomat pole mul veel enne olnud, et järgmine päev peale peaks võtma hakkama
![]()
![]()
minu teada mitte.Tim kirjutas:Teab keegi rääkida kas omegale on isofix kinnitusaasadega tagaistmeid olemas(FL´idel)?
kui sina ei tee- teen ise- mul ka ühtteist ikka sinna kirjutadaarska kirjutas:ja teema tuleb mingi aeg hiljem,ei tea kas täna v6i homme hakkan tegema,yhe s6naga siis kui kaineks saan
v6ta nyyd asja rahulikult,kyll ma veel j6uan teha!siidisaba kirjutas:kui sina ei tee- teen ise- mul ka ühtteist ikka sinna kirjutadaarska kirjutas:ja teema tuleb mingi aeg hiljem,ei tea kas täna v6i homme hakkan tegema,yhe s6naga siis kui kaineks saanehk ära piina siin inimesi
![]()
minu meelest peab olema spesal ylemineku pistik et siis hakkaks tööle!vivaldi kirjutas:Võimalus saada uus makk Kenwood kdc-w4034y Küsimus selles, kas see hakkab toimima ka MF-rooliga?