Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Loogiliselt peavad ju liikuma. Ta auto käivitamisel kalibreerib ise ennast. Minu arust teevad enamus autod seda millel on peal automaatne regull aga osad mingite mööndustega. Mu ameeriklasel näiteks siis kui tuled on keeratud peale, mitte tulede automaatikaga.
2.0 100kw Omega pre
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
2.5 131kw/48kw Hybrid RAV4
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
2.5 131kw/48kw Hybrid RAV4
Ta liigutab neid ainult selljuhul käivitades kui sa oled järgmisel käivitusel juurde võtnudJospa kirjutas:Loogiliselt peavad ju liikuma. Ta auto käivitamisel kalibreerib ise ennast. Minu arust teevad enamus autod seda millel on peal automaatne regull aga osad mingite mööndustega. Mu ameeriklasel näiteks siis kui tuled on keeratud peale, mitte tulede automaatikaga.

- Andrus
- Huviline
- Auto: Omega Fl 3.0dti
- Has tänanud: 12 korda
- Been tänatud: 10 korda
Küsisin Hõbenoolest dünaamilise õlivahetuse hinnapakkumist. Muidu kõik ok aga imelik oli see, et kasti panevad ATF Dexron VI, kuigi peaks dexron 3 minema, või ei?
Kawasaki VN 1500 cm³ Mean Streak
Dexron kolm ette nähtud niipalju kui igaltpoolt uurind olen ja mulle pakuti 190-220 dünaamilist olenes õli kogusestoomega kirjutas:Küsisin Hõbenoolest dünaamilise õlivahetuse hinnapakkumist. Muidu kõik ok aga imelik oli see, et kasti panevad ATF Dexron VI, kuigi peaks dexron 3 minema, või ei?
- Andrus
- Huviline
Mulle pandi sellel numbrile 45 otsa veel
Aga see vahe ehk sellest, et dexron VI kõrgema hinnaga.. Kasti ma ikka seda ei tahaks.
Tuli selline vastus: Sinna sobivad mõlemad õlid, aga meie Dexron 3 ei kasuta. Dexron 6 on kindlasti parem õli kui 3.

Tuli selline vastus: Sinna sobivad mõlemad õlid, aga meie Dexron 3 ei kasuta. Dexron 6 on kindlasti parem õli kui 3.
No nii varuosadega kaubitsejad, kuidas teie oma liikurid arvelt maha saate? http://eestielu.delfi.ee/polvamaa/elu/a ... d=73050807
Pole paha...
Pole paha...

Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Huvitav mis vahe neil on peale selle, et üks kallim. Pean minema uurima õlifanatiltoomega kirjutas:Mulle pandi sellel numbrile 45 otsa veelAga see vahe ehk sellest, et dexron VI kõrgema hinnaga.. Kasti ma ikka seda ei tahaks.

Kustutad ajutiselt registrist. Ja nii iga kahe aasta tagant.reims86 kirjutas:No nii varuosadega kaubitsejad, kuidas teie oma liikurid arvelt maha saate? http://eestielu.delfi.ee/polvamaa/elu/a ... d=73050807
Pole paha...

Ma isegi oma omega frakiga nii teen ja ühe golfiga, st polegi tarvis teha kuna nad mõlemad on mitteaktiivsedahti22 kirjutas:Kustutad ajutiselt registrist. Ja nii iga kahe aasta tagant.reims86 kirjutas:No nii varuosadega kaubitsejad, kuidas teie oma liikurid arvelt maha saate? http://eestielu.delfi.ee/polvamaa/elu/a ... d=73050807
Pole paha...![]()
Lõpuks riik kustutab selle ise ära. Käisin ka mingiaeg seda asja uurimas

, Audi A4 2,5TDI 1999a,

- Rax
- Klubiliige
- Auto: 2.5DTI
- Has tänanud: 52 korda
- Been tänatud: 71 korda
Täitsa mõtetu ju. Annavad sulle sandi kopigad, lammutavad ja müüvad jupid kalliraha eest edasi
Kasu mis sugune.
Ei saa aru miks lihtinimene oma puu all seda lammutada ei tohiks ja juppe kellegile müüa kes neid vajaks. Aga noh mis siin ikka pasandada, EESTI riik ju

Ei saa aru miks lihtinimene oma puu all seda lammutada ei tohiks ja juppe kellegile müüa kes neid vajaks. Aga noh mis siin ikka pasandada, EESTI riik ju

56232754
Kõigeparem lause tekstis: Kahjuks on autoomanike seas levinud väärarusaam ,et autoromu on isiklik vara, millega omanik võib peale hakata ükskõik mida.
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Ei väsi üllatamast need viimase aja seadused ja muud idiootsused mida küll meil ja seal brüsselis valmis vorbitakse oma lollide ajudega

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Hetkel: Mercedes-Benz s320
See on jah laus lollus. Siis võiks ju ükskõik kelle auto tema teadmatta ära viiareims86 kirjutas:Kõigeparem lause tekstis: Kahjuks on autoomanike seas levinud väärarusaam ,et autoromu on isiklik vara, millega omanik võib peale hakata ükskõik mida.

- Andrus
- Huviline
Netist leidsin sellise asja: The fluid specification for Dexron-VI was introduced in 2005, and was first used as the GM factory-fill automatic transmission fluid for model year 2006. All Dexron-III licenses expired permanently at the end of 2006, and GM now supports only Dexron-VI fluids for use in their automatic transmissions,[3] although fluids asserted by their manufacturers to meet Dexron-III standards continue to be sold under names such as Dex/Merc. These fluids are not regulated or endorsed by GM.[4]Taavi00 kirjutas:Huvitav mis vahe neil on peale selle, et üks kallim. Pean minema uurima õlifanatiltoomega kirjutas:Mulle pandi sellel numbrile 45 otsa veelAga see vahe ehk sellest, et dexron VI kõrgema hinnaga.. Kasti ma ikka seda ei tahaks.
Tuli selline vastus: Sinna sobivad mõlemad õlid, aga meie Dexron 3 ei kasuta. Dexron 6 on kindlasti parem õli kui 3.Minul on jäänud hõbenoolest mulje, et vennad on nii kiidetud ja nüüd piisavalt kaua turul olnud ja saavad teha seda mida ise tahavad. Sama oli turbiini taastamisega, et nemad vahetaks kõik sinna juurde kuuluva mis oleks 1200 läinud ja kui küsisin, et mis nagu reaalselt viga siis ei oskand midagi kindlat öelda. Pm diagnosti oli see, et pani arvuti järgi vaatas veakoode ja siis sõitis. Algul ei saand midagi aru siis ütlesin kuidas vibra esineb ja siis sõitis ja proovis ja ütles et ta ei oska kindlalt öelda aga turbiinist tuleb vibra ilmselt. Ütlesin, et toon siis turbiini ja kasti, et vahetavad mis vaja siis hakkas ikka kõik vaja vahetada muidu garantiid ei saa. No kui raske on kastil asjad üle kontrollida ja siis selle järgi remont paika panna.
Dexron VI is of a slightly lower viscosity when new compared to the prior Dexron fluids (a maximum of 6.4 cSt at 100°C for Dexron VI and 7.5 cSt for Dexron III), but the allowed viscosity loss from shearing of the ATF during use is lower for Dexron VI, resulting in the same lowest allowed final viscosity for both Dexron III and VI (5.5 cSt).[5] The lower viscosity is intended to gain improvements in fuel economy by lessening parasitic drag in the transmission. Since Dexron VI is not allowed to thin out (lower its viscosity) as much as Dexron III during use, it requires the use of higher-quality, more shear-stable (less prone to thinning while in use) base oils.[4] The current GM specification that defines the fluid is GMW16444, which superseded the original specification, GMN10060.
Ja veel netis uurides jäi mulje, et dexron 3-e võib 6-ga asendada. Ja hõbenoole kohapealt on sul õigus, ma arvan. Aga usun, et selliseid kohti on omajagu. Kui võimalus on, siis mängitakse.
- Rax
- Klubiliige
- Auto: 2.5DTI
- Has tänanud: 52 korda
- Been tänatud: 71 korda
Ei taha keegi tuusa pilli
http://www.auto24.ee/used/2124551" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.auto24.ee/used/2124551" onclick="window.open(this.href);return false;
56232754