Sain täna kätte poritiivad TSINKIMISEST. Käisid siis Paldiski zincpotis. Kui viisin, siis öeldi küll, et see nii õhuke(1mm) plekk, et see tõmbab raudpolt kõveraks. Ma olin neid enne nö. noolutanud, ehk teisisõnu tuleasemel kuumaks kütnud ja rahulikult maha lasknud jahtuda, ehk siis sisepinged eemaldatud(teoreetiliselt). Umbes kuuaega tagasi viisin sinna, üleeile oli postkastis arve, et asi valmis(ootejärjekord nii pikk).
Käisin järgi ja tegelikult ütleks et asi on täitsa hea. Sealne ümberkäimine pole just kõige ilusam vist, seda olen varemgi tähelepannud(tööga seoses puutun väga palju kokku detailidega, mis zincpotist tulevad), et loobitakse vist suht suvalt neid, paar nurka olid veidi kõverad ikka, aga muidu on täpselt samade defektidega, nagu minu käest lahkudes olid. Ehk siis üleliigseid mõlke ja muhke tekkinud pole.
Paar fotot kah.
Ainult et ma ei tea, mis ma nende tiibadega edasi teen. Värvima nagu ei hakkaks, kuna hetkel ei tea mis värvi peaks tegema

Ühesõnaga jäävad ootama paremat aega.
Kaalu oli 16kg ja hind tuli zinc+passiveerimine(värvi kinnitumise jaoks) 23,....90 oli vist.