Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
- oskaja
- Klubiliige
- Has tänanud: 3 korda
- Been tänatud: 26 korda
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Jospa sa oled lihtsalt kade.
Peeglite osas on mul muidugi õigus... alles eelmine NV ma endal kruttisin ühe peegli küljest. Vanal A-l tõesti ei pea polstrit kiskuma ja võibolla siis vanal B-l kah mitte aga FL-il jäävad 2 alumist peegli kruvi polstri taha varju.
edit: sellega seoses küsiks, et kuidas kinni jäänud peegli el. mootori uuesti käima võiks saada?
Peeglite osas on mul muidugi õigus... alles eelmine NV ma endal kruttisin ühe peegli küljest. Vanal A-l tõesti ei pea polstrit kiskuma ja võibolla siis vanal B-l kah mitte aga FL-il jäävad 2 alumist peegli kruvi polstri taha varju.
edit: sellega seoses küsiks, et kuidas kinni jäänud peegli el. mootori uuesti käima võiks saada?
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Davvvvvvai siis, ma väga ei loobi sõnadega, ma vastutan oma sõnade eest, meil suguvõsas on olnud see 3.5 V6.... Tõesti, new yorker läheb 2 sotti välja...täpsemini 204km/h tehase andmete järgi. V8 ilmselt rohkemgi, see et pillil on peale kirjutatud kelladel 260 või 240 ei tähenda et ta alati sinna jõuab. Alati leidub keegi tü.tar kes käib ringi: aa jaa see vana.loobib sõnadega, kle mees tead mida sa.räägid jne, sitaks villand on juba saanud. Ma ei hakka siin isegi konkureerima mõndade meeste elu kogemusega jne...aga ma teab mida räägin ja kui mu inf on vale siis tunnistan seda, mitte ei jookse minema nagu tuppes ...... Jürtsi pilli peale olen jah kade, positiivselt kade. Ma olen seda talle näkku öelnud, viimastel talvekatel, mulle meeldib ta auto. See värviline display mida minu parsaanil ei ole ja igast muid gadeteid. Ja ausalt öeldes, jumala pohhui palju see yorker välja sõidab, tubli jürtsile et.hoiab omega mainet. Mehed, rohkem huumori meelt teile....
2.0 100kw Omega pre
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
2.5 131kw/48kw Hybrid RAV4
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
- Jospa
- Klubiliige
Astus vasaku jalaga voodist välja aga on olemas...täitsa olemas. 

2.0 100kw Omega pre
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
Kellegil 110kw diisli rihma rullide koode ei ole käepärast? Oleks hädasti vaja, saaks omale uued tellida.
Poisid, mis pull on? Peale mootori remonti vahetasin ka kellegi siit foorumlase káest ostetud kunagise starteri âra ja panin selle ka peale.. ja núúd káivitamisel hullult tuleb anda sûúdet, et káima láheks... ragiseb siis viskab tòòle.... eelmine starter lâks poolest pöòrdest... aga vahel pendiks jamas...taiipoh kui solk starter mûúdi.. kenasti oli puhtaks tehtud ja vârvitud kúll... mis see vâlimus loeb kui sitasti töötab... sónniku jârgi haiseb see siin...
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
Ega siin ei tea jah, mis sa saada võid. Ise elasime ka korraliku valu läbi siit foorumist ostetud genekaga, anti algul vale genekas ja siis kui helistasime, et vale sisi hakati veiderdama, et peaks olema õige jne, raha tagasi ei tahtnud see mees väga anda, siis tahtsime vastutasuks rooli ja käigukanginahka, rooli saime paari päeva pärast kätte ja nahka mitte, naha eest 5e jäädi muidugi meile võlgu ja siis kui tahtsime uurida, äkki saab pidurisuppordi osta, siis kõne enam vastu ei võetud
Niiet on siin foorumis neid sahkerdajaid küll kahjuks

Omeegist
Palju sa neid startereid siit ostnud oled?
Tundub nagu oleks jutt sellest mille minu käest ostsid.
See polnud mitte puhtaks tehtud ja värvitud vaid reaalselt mõni tuhat kilomeetrit sõitnud starter.
Minul vedas ta kohe laksust käima, mitte mingit probleemi polnud.
Muidugi selle auto lammutasin ma u 4 aastat tagasi ja kui ma ei eksi siis sulle müüsin ta ka u 2 aastat tagasi. Äkki midagi seismisega kinni roostetanud?
See polnud mitte puhtaks tehtud ja värvitud vaid reaalselt mõni tuhat kilomeetrit sõitnud starter.
Muidugi selle auto lammutasin ma u 4 aastat tagasi ja kui ma ei eksi siis sulle müüsin ta ka u 2 aastat tagasi. Äkki midagi seismisega kinni roostetanud?
- Jospa
- Klubiliige
Kasutatud asi on kasutatud...eeiti jama on seisma jäänud kasutatud asi, megahabel oli riiulis kütusepump, seismisest läks pekki
2.0 100kw Omega pre
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
Vist jah sai su käest ostetud.. tuleb meeldezapik kirjutas:Palju sa neid startereid siit ostnud oled?

Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
Ostan:
Sedasi need kruvid siis on. Ja tõsi, kaks kruvi on täpselt polstri taga.omega1996 kirjutas:Oskajal on õigus, just tulin lolli näoga auto juurest tagasiMartink91 kirjutas:sa oskajad ajad midagi millegagi segamine praegu.
Peegli kruvisid on 3tk ja kõik need on täpselt selle kolmnurga taga, polstrit maha pole vaja võtta..., mõtsin et saan kiiresti hommikul töò juures ära vahetada, nüüd peab lõinat ootama siis katkub maha. Pärast teen pildi mismoodi see värk on

- Jospa
- Klubiliige
Küsin siit, uut teemat ei hakka tegema, kas tagasilla suured puksid võivad ka sõites vibreerida`?! Või on ikka asi kardaani muffist või mingist sellisest asjast?! Tuli välja et kardaani ristil ja ka muffil pole lõtku sees, aga vibratsioon on kui sõidad.
2.0 100kw Omega pre
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
- Martin
- Klubiliige
- Auto: 3.5 Bi-turbo+1,8 Omega A+1.9TDi Saab 95+Kawasaki ER-6n
- Has tänanud: 30 korda
- Been tänatud: 83 korda
oleneb millal vibra on.
Vahepukk võib läbi olla. Samas mul diislil oli 5endaga sõites 80-90 vahel täpselt vibra sees, või noh vähemalt vibra heli ja seda põhjustasid küll tagasilla suured puksid.
Vahepukk võib läbi olla. Samas mul diislil oli 5endaga sõites 80-90 vahel täpselt vibra sees, või noh vähemalt vibra heli ja seda põhjustasid küll tagasilla suured puksid.
53917831 Diagnost
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
- Faric
- Klubiliige
- Has tänanud: 14 korda
- Been tänatud: 15 korda
Lõtku ei pruugi pukis näha olla, aga suuremal kiirusel võib puki laagri vibrama lüüa, olen selle läbi eland. Pm rattad maast lahti viies sisse ja kiirus tõsta vibrani ja vaadata alla samal ajal.
Enda oma vibrab startides korraks, peale kardaani remonti ja tagasilla pukside vahetust kadus ära aga peale väikest burnouti tuli tagasi. Siduri sain ka mingipäev kärssama korraks. Oli vaja tõmmata üht raibet ja ühel hetkel tõmbas libisema. Eks ta varsti läheb loojakarja kh.
Enda oma vibrab startides korraks, peale kardaani remonti ja tagasilla pukside vahetust kadus ära aga peale väikest burnouti tuli tagasi. Siduri sain ka mingipäev kärssama korraks. Oli vaja tõmmata üht raibet ja ühel hetkel tõmbas libisema. Eks ta varsti läheb loojakarja kh.
MB S211 E500 ja E200
Toyota LC HJ60
Toyota LC HJ60
- Jospa
- Klubiliige
Huvitav palju see pukk ja kardaani rist plekivad? Mul on see vibra kogu aeg, mida kiiremini seda hullem
2.0 100kw Omega pre
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl