Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
- Irmscher4000
- Huviline
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
alkoi sitten astrassa huutaan takapyöränlaakeri.eikä uus maksa kun 135eur kappale. 

Omega A 4000 Irmscher
Ascona B 3.0
Ascona C 2.0 16V
Kadett D GT/E
Vectra B (ekotykki)
Ascona B 3.0
Ascona C 2.0 16V
Kadett D GT/E
Vectra B (ekotykki)
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Pistä mulle tarkka juttu astrasta,niin tarkistan täältä hinnan.Irmscher4000 kirjutas:alkoi sitten astrassa huutaan takapyöränlaakeri.eikä uus maksa kun 135eur kappale.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Kellegil mingit linki pole jagada kust leiaks madaldusvedrusid omegale ?
Sai täna kogemata türi vanametallikokkuostu tänavasse satutud ja seal jäi silma 1 omega B. Keerasin sisi hoovi ja käisin tiba piilumas kuna tahtsin konksude katteid saada (mida küll pold), kuid vaadates veel paistis et kui kellegil miskit vaja siis võib sinna kiiremas korras vaatama minna ja uurima. kuna just näiteks plastik oli oli päris nii mõndagi võtta. näiteks esistange ilma udukateta oli üpriski korralik. moto oli peal 2.0 16 V ja isegi peal. ei tea kui töökorras. aga kui kellelgi siinkandis miskit hädasti vaja vb saab sealt miskit leida. muide oli 1 suht kortsus valge 1 ka aga see tundus juba suht tühjaks rapitud.
1. Juhiukse lukku koos lingiga on vaja.
2. Vasakut luugipealset tuld.
3. Originaale või originaalilähedasi kummist või korralikke riidest põrandamatte.
4. Tuhatoosi koos korpusega.
3. Originaale või originaalilähedasi kummist või korralikke riidest põrandamatte.
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
arska kirjutas:kui tahad osta siis jookse lammarisse,seal v6ib sulle v6he paremad hinnad olla,nii kui nii sa ainult virised siin ja midagi pole sinu maitse järgi!o:mega kirjutas:1. Juhiukse lukku koos lingiga on vaja.

Ma saan täitsa aru, et megahabele ja arskale mingist ajast kasutaja o:mega ei meeldi, kuid oleks aeg "sõjakirves maha matta" ja säilitada rahu ka siin teemas või üksteisele ära panna kuskil mujal !megahabe kirjutas:arska kirjutas:kui tahad osta siis jookse lammarisse,seal v6ib sulle v6he paremad hinnad olla,nii kui nii sa ainult virised siin ja midagi pole sinu maitse järgi!o:mega kirjutas:1. Juhiukse lukku koos lingiga on vaja.
4. Tuhatoosi koos korpusega.![]()
![]()
![]()
![]()

Kõik ei taha lugeda vast teie üksteise nokkimist

megahabe kirjutas:arska kirjutas:kui tahad osta siis jookse lammarisse,seal v6ib sulle v6he paremad hinnad olla,nii kui nii sa ainult virised siin ja midagi pole sinu maitse järgi!o:mega kirjutas:1. Juhiukse lukku koos lingiga on vaja.
4. Tuhatoosi koos korpusega.![]()
![]()
![]()
![]()
Kui midagi on kobiseda siis võite ka PM saata. Niisama lahmida pole mõtet. Ja soovitavalt eesti keeles, ilma kirjavigadeta.
-
- Klubiliige
no nääd
ilma rusikateta ei tee siin midagi ää
ootan juba kohtumist selle o:mega mehega
Q anna andeks, aga sinna ei saa midagi parata

ootan juba kohtumist selle o:mega mehega

Q anna andeks, aga sinna ei saa midagi parata

- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Ma olen enam, kui kindel, et neid inimesi kes laus puhtalt eesti keeles kirjutada ei oska, on päris palju( mina kaasa arvatud), seega ei ole mõtet nääksuda ja nöökida nende kallal, kes seda ei oska või kelle igapäeva keeleks ei ole juba ammu ilma eesti keel!o:mega kirjutas:Ja soovitavalt eesti keeles, ilma kirjavigadeta.
Muide, Q´l oli ses mõttes õigus, et siin avalikult pole mõtet oma musta pesu pesta, kuid minu kõrvu on jõudnud ka teiste kasutajate kommentaarid, et härra o:mega oma liigse targutamise ja kõike teadjana närvidele käib.
Härra o:megale on mul nii palju öelda, et selles teemas siin pole kauplemise ja ostu koht- selleks on meil eraldi teema, ning kasutaja urxmotors ei pakkunud oma valduses oleva auto pealt juppe, vaid andis teada kust oleks võimalik neid saada EHK siis sul on alati võimalik sinna romulasse minna ja kui mingil põhjusel sa seda teha ei saa, on sul võimalik teha ostu teema ja seda kaudu omale vajalikud asjad soetada!
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

-
- Klubiliige
aiii plää
kus nüüd müüvad LSD`sid, siis kui mina tahtsin ei pakutud midagi 

- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
megahabe kirjutas:aiii plääkus nüüd müüvad LSD`sid, siis kui mina tahtsin ei pakutud midagi
See ju nii tavaline värk, et kui vaja siis pole ja kui just pea eluhinna eest oled omale saanud siis tulevad järjest välja kõik

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

-
- Klubiliige
järgmine kord proovin saatust üle trumbatasiidisaba kirjutas:megahabe kirjutas:aiii plääkus nüüd müüvad LSD`sid, siis kui mina tahtsin ei pakutud midagi
See ju nii tavaline värk, et kui vaja siis pole ja kui just pea eluhinna eest oled omale saanud siis tulevad järjest välja kõik

pregult igalt poolt saada tiffreid, siis varu kohe mitu tükki

Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

-
- Klubiliige
reims86 kirjutas:pregult igalt poolt saada tiffreid, siis varu kohe mitu tükki![]()
![]()