Ise olin hõbrhalli vitoga,tulin töölt just:)Westcoast kirjutas:Teagi millisega sina olid vastu neid oome ikka tuli parasjagu kui ma ei eksi vähemalt 4 isenditOmega3 kirjutas:Pärnust sindi poole liikumas nähtud Westcoasti omegat poole 5 paiku:)
Kes keda, kus nägi?
Re: Kes keda, kus nägi?
eile peale 17.00 nägin ilmselt sedasama Piiri ja Kesk tänava nurgaloffkicker kirjutas:nägin täna Põlvas kedagi omegaclub kleepsuga Selvehalli juures...läks vist just minema kui ma poodi läksin
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
-
- Huviline
- Auto: vw passat 2,5 tdi 4x4 2003a
Täna nähtud põltsamaal maxima parklas tumesinist klubikleepsude ja numbrialusega omega B reg.nr 292 TFB
Ma olen ka tihti seda autot seal märkand...ei teagi kelle oma see seal ..Westcoast kirjutas:Kas keegi teab kellele kuulub kuldne omega b sedaan pärnus? toonklaas, selline valuvelg nagu audidel oli popp see 5 laia kodaraga, taga tumeda väikse klaasi peal nägin oomiklubi klepsu kah .
Seisab koguaeg vana suusavabriku vastas maja ees,ilmselt elab ta seal, nri märgi võin kh öelda kui uuesti mööda satun minema
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
No aga öelge numbrimärk siis saab kontrollida ju- muidu tean kellel kuldne FL on ja Pärnut väga tihti külastab!Omega3 kirjutas:Ma olen ka tihti seda autot seal märkand...ei teagi kelle oma see seal ..Westcoast kirjutas:Kas keegi teab kellele kuulub kuldne omega b sedaan pärnus? toonklaas, selline valuvelg nagu audidel oli popp see 5 laia kodaraga, taga tumeda väikse klaasi peal nägin oomiklubi klepsu kah .
Seisab koguaeg vana suusavabriku vastas maja ees,ilmselt elab ta seal, nri märgi võin kh öelda kui uuesti mööda satun minema
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Täna sai siis vivaldit ehituse abc-s nähtud
Mina olin seal seekord taksojuhiks vanale ,sest tal tekkis hirmus soov endale grillahi sebida-.-

Mina olin seal seekord taksojuhiks vanale ,sest tal tekkis hirmus soov endale grillahi sebida-.-
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Reedel saarde tulles nägin ka seda oomi seal seismas.siinsetel oomidel pole tunnuseid veel kohanud.Westcoast kirjutas:Kas keegi teab kellele kuulub kuldne omega b sedaan pärnus? toonklaas, selline valuvelg nagu audidel oli popp see 5 laia kodaraga, taga tumeda väikse klaasi peal nägin oomiklubi klepsu kah .
katuseraamid peaks ka sellel omegal veel peal olema, mis seal viisnurga juures on.
Ma teen esmasp pilti igapeäv tööle minnes jääb ta nii v naa jalgu, sest too isik siiski elab seal ja auto suht koguaeg seal, oomiklubi logo on tal tagumise kolmnurk aknapeal näha.
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
- Been tänatud: 72 korda
nr märk lõppeb tähtedega BBS, see peaks ja keegi klubist olema ma kulgen sealt samuti suht igapäevaselt mööda. kleepekas täitsa näha.
Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Täna haapsas nähtud wautzerit ja alfaisast.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Tuli meelde, et nädal tagasi nägime ka wautzerit- jälitas meid Mustamäe teel 

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Täna nägin vist kedagi siit.. pisut peale kella 23-e liikus üks fl Omega B universaal park + (xenon?) uduka komboga Viru ringilt Pärnu maateele.
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Reede,laupäev või pühapäev nägin härraQ linci kuskil statoilis seismas.Pidi olema 1nendest päevadest,sest muudel päevadel pole mind tallinnas
Samuti nägin laupäeva hommikul sõpaka/tammsaare ristis eesti ainukest lotus oomi.

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Ainuke Lotus, mis liiguboutlaw kirjutas:Reede,laupäev või pühapäev nägin härraQ linci kuskil statoilis seismas.Pidi olema 1nendest päevadest,sest muudel päevadel pole mind tallinnasSamuti nägin laupäeva hommikul sõpaka/tammsaare ristis eesti ainukest lotus oomi.