See tross on see mis selle pleeniumi külge jookseb?Jürts kirjutas:Võta alustuseks püsika tross küljest lahti.Mul kahelidrasel oli ka mingeid trikke teind eelmise omaniku käes.Hea oli,et oli sile heinamaa kõrval,kuhu sai keerata,muidu oleks ei tea kuhu kütnud naisterahvas,gaas põhjas.Võtsid trossi lahti ja probleem ei kordunud.
Krt, ei tahaks seda püsikat lahti ühendada, sellega ikka mõnus kulgeda. Muidu kipun vajutama

Kui püsikas peal siis ei ole seda probleemi muidugi olnud. Samas ma sõidan ka üle päeva või kahe - pole lihtsalt vajadust tihedamalt sõita.
Aga vea leidmiseks peab miskit ette võtma. See on üks mis kindel, nii jätkata ei saa.
Kuigi seletamatuks jääb miks ta hakkab rahulikult tuure ülesse kerima, samas hoogu tuleb väga vähe juurde. Rohkem kerib pöördeid lampi juurde. Nagu teeks pooliku kickdowni.
Ma arvan, et esialgu püüan puhastada gaasipedaali anduri kontaktid ära - äkki lööb sinna kala sisse ja siis üritan puhastada püsika trossi või selle süsteemi kuidagi ära.
Kui see ei aita või hullemaks läheb siis ühendan trossi üldse lahti.
Kui kellegil veel ideid siis kõik on teretulnud. Varsti pean nagunii enda omal klapikambrikaaned jälle maha kiskuma. Korralik mahlakask on jälle seal. Paar nädalat oli hea ja vaikselt hakkas immitsema, nüüdseks mahlakask - 1000km = 1L õli