Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Panen siis kirja teistele ka lugemiseks ja tähelepanuks. Et vaadake ikka kenasti igakord kui autojuurest minema lähete auto korra pilguga üle, et seal midagi väga valesti poleks. Nimelt siis ise sain eileõhtul väga ebameeldiva üllatuse kui peale tööd türilt autot võtma läksin ja avastasin, et keegi väga tore inimene on mul oomi mõlemad küljed otsast lõpuni kenasti võtme või mingi oraga üle käind. ja kapotile sõrmega kirjutand ´´ei pargi akna alla´´. Keelavat märki pold, kortermaja ots oli, auto jäi sõbrajuurde ja ei osand kohe midagi arvata, et selline probleem või tulla. Nüüd siis pikem jagelemine võimuesindajatega, et leitaks tegija. Aga eks reaalsus on see, et sellise asja tegija leidmine on ikka vääga ehkupeale. on ikka mõnel aju kohe, kahe kortermaja ees selline trikk teha. Kohe mitte ei olnud mõnus sellist pilti näha. 

Leia aeg ja vahendid, et see tibla üles leida. Kindlasti on see mõni selline, kes on selle koha peale harjunud oma autot parkima. Või mõni pensionär, kes selle koha peale harjunud oma kassi/koera aknast paelaga alla laskma. Kui asi politseis ka fikseeritud siis ära nende peale looda. Looda ise üles leida ja lase auto värvimine kinni maksta.
Ilmselt on see jah see pensionääri variant kuna kuulsi ngi nüüd sõbralt kes kõrvalmajas elab et seal mingi nn vanaproua esimeselt korruselt on sellinse suurem viriseja sinna parkimisega ja teine veel majahoidja vms, kellele samuti ei pidand meeldima. peab jh seda asja ise ka ajama, muidu jääbki ootama.
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Mnjh, aga ma jälle ei taha uskuda eriti, et mõni penskar sul sellist asja tegema tuleb 

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

-
- Huviline
se ei ole yltse välistatud,oma tuttavalgi on juhtunud selline juhus,ja vanamutt rääkis ise ennast politsei kuuldes sisse sellega et ta tegi,naljakas aga t6si! 

Hei!
Täna kell 17.00 on Hiiu staadionil jalgpalliöhtu. Vastamisi on Nömme Kalju ja FC Levadia. Mul on sinna möned piletid. Kes oleks huvitatud sinna minemast, siis andke teada täna hiljemalt kella 16ks. Helistada numbril 56754288 (muul viivil kätte ei saa!!!)
Täna kell 17.00 on Hiiu staadionil jalgpalliöhtu. Vastamisi on Nömme Kalju ja FC Levadia. Mul on sinna möned piletid. Kes oleks huvitatud sinna minemast, siis andke teada täna hiljemalt kella 16ks. Helistada numbril 56754288 (muul viivil kätte ei saa!!!)
Oskab keegi öelda kus asub omega a värvikood ?
Kapoti all kirjas.Farbe/Color täht ja kolm nr.(mul näiteks Z359)Stig kirjutas:Oskab keegi öelda kus asub omega a värvikood ?

Kiire küsimus, et kas 98.aasta 3.0 MV6 Omegal on generaator selline normaalne ikka, et genekas maha, siis kaks kruvi lahti ja saab tableti ning harjad kätte ja ära vahetada?
Mäletan, et mingil Omega generaatoril see nii lihtne polnud aga jah..
Kui auto kehva laadimisega, siis üldjuhul ikka on viga harjades ja tabletis?
Suured tänud vastajatele juba ette ära!
Mäletan, et mingil Omega generaatoril see nii lihtne polnud aga jah..
Kui auto kehva laadimisega, siis üldjuhul ikka on viga harjades ja tabletis?
Suured tänud vastajatele juba ette ära!

Kui genekas delco oma,siis asi natuke keerulisem.Kui bosch´i oma siis jahh 2 kruvi ja käes...
Kõige odavam ja lihtsam halvasti laadivat genekat"remontida" on esiteks kõik juhtmeühendused üle kontrollida ja siis juba pingerelgulaator välja vahetada.
Kõige odavam ja lihtsam halvasti laadivat genekat"remontida" on esiteks kõik juhtmeühendused üle kontrollida ja siis juba pingerelgulaator välja vahetada.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Huviline
- Has tänanud: 3 korda
Otsin kasutajat Nimega Üllar(mitte kasutajanimi) kes on seotud Ameerika autoga? Soovitat kondi kontrolliks tema poole pöörduda
Oskab keegi öelda palju on erinevust facelifti ja vanema B esistange tugevndusel?
Vanema B oma:
läheb faceliftile?
Vanema B oma:

läheb faceliftile?
Vanema B oma tiba teistsugune st poltidekohad teised ja kui uued augud teed pead ka vanema pampri külge panema kuna raam teistsuguse kujuga. Udukate pesad vist jäid segama. igatahes kui mul kitselaks oli siis mingi säärase asjapärast jäigi mul vanem pamper külge panematta.Q-tok kirjutas:Oskab keegi öelda palju on erinevust facelifti ja vanema B esistange tugevndusel?
Vanema B oma:
![]()
läheb faceliftile?
väike võrdlus

Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Selge selge, siis mu kartus osutus tõeks, et vanema oma ei sobi hästi.
Aga äkki kellegil on pilti, et milline see facelifti tugevndus täpsemalt välja näeb.
Täna jäi poes kahjuks ostmata, kuna müüja näitas mulle kolme erinevat ja ei osanud ka ise öelda, et milline mis aasta numbri variendile siis läheb
Aga äkki kellegil on pilti, et milline see facelifti tugevndus täpsemalt välja näeb.
Täna jäi poes kahjuks ostmata, kuna müüja näitas mulle kolme erinevat ja ei osanud ka ise öelda, et milline mis aasta numbri variendile siis läheb

- Irmscher4000
- Huviline
Nyt kyllä vituttaa.Huomasin kaverin vanhan auton myynnissä.auto oli tällaisessä kunnossa kun kaveri myi sen vuonna 2009.
http://www.jaakkog.1g.fi/kuvat/OCF/Kala ... 07+527.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ja nyt se on tälläisessä kunnossa.
http://www.nettivaraosa.com/auton-varaosat/1158590" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.jaakkog.1g.fi/kuvat/OCF/Kala ... 07+527.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ja nyt se on tälläisessä kunnossa.

http://www.nettivaraosa.com/auton-varaosat/1158590" onclick="window.open(this.href);return false;
Omega A 4000 Irmscher
Ascona B 3.0
Ascona C 2.0 16V
Kadett D GT/E
Vectra B (ekotykki)
Ascona B 3.0
Ascona C 2.0 16V
Kadett D GT/E
Vectra B (ekotykki)