Niiet adi, tuleb panna rohkem kuivama, lihtsalt ei jää muud üle!!

sai natukese uuritud selle masina kohta,kahjuks sisu ma sealt ei saa kuna nii kui kuulutuse pani yles siis kahe minuti jooksul olid pingid juba läinud,6nneks sain evo500 roolile käpa peale panna,aga muidu kahju et sellised masinad sellistele inimestele kätte satuvad kes väärtusest midagi ei tea!Irmscher4000 kirjutas:Nyt kyllä vituttaa.Huomasin kaverin vanhan auton myynnissä.auto oli tällaisessä kunnossa kun kaveri myi sen vuonna 2009.
http://www.jaakkog.1g.fi/kuvat/OCF/Kala ... 07+527.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ja nyt se on tälläisessä kunnossa.![]()
http://www.nettivaraosa.com/auton-varaosat/1158590" onclick="window.open(this.href);return false;
Ise kasutan alates eelmisest suvest tihti peale olerexi (umbes pooltel tankimis kordadel), siiani ei ole nagu mingit probleemi olnud, kuid suve alguses ühel korral, kui sai murutraktori jaoks kanistriga ostetud ja kui nüüd meenutada, siis tookord murutraktor ka veidi vigurdas.mardus72 kirjutas:Eile õhtul sai olerexist veel enne hinnatõusu,kui teised tanklad olid juba tõstnud 3,5senti liitrilt paagi täie bensiini 95-t
Täna hommikul auto käivitus pika käiamise peale,ei osanud miskit arvata.Aga kui päeval ringi sõites igal käivitusel esimese korraga käima ei jäänud ja teisel käivituskatsel pikalt käiata tahtis ja mootor ka väriseb peal,siis sain aru,et olin paagitäie sõnnikut saanud Olerexist.Ei usu,et see kokkusattumus on,et just vahetult peale tankimist mootor enam korralikult ei töötaja minek ka uim.täiesti pekkis![]()
.Siiani on masin mul iga tankla kraami ilusti söönud. Tuleks vist paagist proov võtta ja siis tühjaks lasta,ning kvaliteetset bensiini sisse valada.100%ei saa muidu väita,kas oli bensiini viga krt.muidu olen viimasel ajal koguaeg Alexelast võtnud,seal igati korralik bensiin alati olnud,aga nad jõudsid hinda tõsta enne kui võtma läksin ja siis osustasin olerexist võtta.Enam ma sinna tanklasse oma jalga ei tõsta,viisin neile demonstratiivselt pooleks murtud sooduskaardi ka tagasi.
Kusjuures võtsin poisi calibra paagi ka seal täis eile,et rallit vaatama minek sellega ja tal samuti päris korralikult ei käi,aga käima läheb tal küll korralikult muidu.
Kellel veel olerexiga on probleeme olnud?
teil soomes vanale masinale 95-t ei tohigi võtta.Ega nad ei seedi seda piiritust.Ise võtaks vaid uuele masinale ja kah ainult siis,kui on piirituse bensiini jaoks kohandatud nagu on uuemad saabid ja veel mõned masinad.Piiritus teatavasti sööb kummitihendeid.arska kirjutas:soomes se 95 on muidu pirituse seguga 10% ja yhe korra v6tsin kah kkahe kymnele kymme litra peale rohelisele v6 oomile ja ylla ylla,se hakkas nii t6rkuma peale seda kuni 98 tagasi peale lasin,ja nyyd peale seda ma ei v6ta eluseeski enam seda 95!
Üks kruvi lahti keerata ja ongi käes.Omega 978 kirjutas:Oskab keegi targem öelda kuidas B caravanil tagumised liistu alused helkurid ära käivad?![]()
Tänud Ette!
Tore et nii lihtne,tänud!Tim kirjutas:Üks kruvi lahti keerata ja ongi käes.Omega 978 kirjutas:Oskab keegi targem öelda kuidas B caravanil tagumised liistu alused helkurid ära käivad?![]()
Tänud Ette!
Facelifti oma:omega1996 kirjutas:Kas omega B udutuled lähevad fl-le ette?