Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
-
- Huviline
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
kylje polstrid v6tad lahti ja lased yhe kylje rippu et käsi vahele mahub ja saatki kätte!
Kas keegi teab elvast ühte tüüpi kes sõitis valget värvi vana fronteraga...hetkel ma ei ei tea millega sõidab,aga vb sama autoga.. müüsin talle u 5a tagasi auto..chevrolet beretta numbriga 88 usa..autot ei ole ümber kirjutatud ja mul tulevad inkassost kirjad ja hakatakse kontot kinni panema,sest autol ei ole kindlustust.. igasugune info on teretulnud
Omega B caravanil oleks vaja vahetada tagumine parem rattalaager ja käsipiduriklotsid(mõlemal pool), kuna endal aega ja sobivat kohta hetkel ei ole, et neid vahetada, siis küsiks, et kus ja mis hinnaga oleks mõistlik lasta see töö ära teha Tallinnas.
Umbkaudsed varuosade ja tööraha summad võiks ka mainida.
Suured tänud ette!
Umbkaudsed varuosade ja tööraha summad võiks ka mainida.
Suured tänud ette!
Räägin omast kogemusest.Rattalaagriga läheb umb.1,5h aega(heal juhul),siis ratas alla tagasi.Käsipiduri klotsidega kah selline asi,et väga lihne töö aga kui klotse kinnihoidvat tihvti ei saa enam porikaitse pleki külge tagasi(plekk on ära roostetanud kinnituskohtadest),siis läheb jällegi tunnike-kaks aega...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Noojah, tegellikult selle kõigega saaksin ise väga edukalt hakkama, aga kuna hetkel kaks autot garaažis ees, siis lihtsam varient on teenindusse minna kui neid sealt välja "kaevata".Tim kirjutas:Räägin omast kogemusest.Rattalaagriga läheb umb.1,5h aega(heal juhul),siis ratas alla tagasi.Käsipiduri klotsidega kah selline asi,et väga lihne töö aga kui klotse kinnihoidvat tihvti ei saa enam porikaitse pleki külge tagasi(plekk on ära roostetanud kinnituskohtadest),siis läheb jällegi tunnike-kaks aega...
Siit just ootangi soovitusi, et kus parem lasta teha on seda tööd.
Ise küsin, ise vastan.
Kässari klotsid sai kiiruga ise ära vahetatud.
Maksid need klotsid ja vahetamine siis ~14€ + nelipakk.
Tagumine rattalaager sai lastud vahetada.
Laager maksis 30€, vahetamine maksis 46€ (veidi üle tunni tehti) + käibemaks, ehk kokku siis 93 €.
Kässari klotsid sai kiiruga ise ära vahetatud.
Maksid need klotsid ja vahetamine siis ~14€ + nelipakk.
Tagumine rattalaager sai lastud vahetada.
Laager maksis 30€, vahetamine maksis 46€ (veidi üle tunni tehti) + käibemaks, ehk kokku siis 93 €.
Tere..Kas oskab keegi öelda,kust leiaks pilte või jooniseid 2,5td kõrgsurvepumbast.. Võtsin kaane maha kus on pihustitorud,aga ei oska enam kokku tagasi laduda.
Viimati muutis risto, 31 Juul 2011 12:48, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Mootori tähis, mootori enda number, kõrgsurvetootja, valmistamisaasta.Ehk leiab joonised ka.
Sooviksin pilte facelift stangetalast (metalltala, kuhu peale läheb stange)
Ja kus oleks neid võimalik endale soetada?
Nii. Nüüd nägin ära facelifti stangetala ja omega b erinevused
See siis on facelift stangetala:

Omega b stangetala:

Siin [ http://acar.ee/kaup.php?c2=22669&m1=1&c ... m3=0&pos=2" onclick="window.open(this.href);return false; ] kodulehel on terve hunnik stange kinnitusi. Ma ei sa totaalselt aru sellest facelifti stangest. Kas need mis seal müügil on lähevad siis selle pealmise stange alla ja need on kuidagi tüüblitega kinni, ja siis läheb alles stangetala külge... vot ma totaalset ei saa aru mida ma ostma pean, pole sellist fl autot kah hoovipeal , et saaksin uurida..... haige pauk.... 3 nädalat mõõdas juba ja auto oleks pidanud juba valmis olema, kõik seisab mingi stangetala taga. Kuna need on kallid asjad siis ei tahaks ebavajalike asju ka kokku osta.
Üks vant müüb mulle 200 euri eest terve fl esiosa aga mul pole vaja tervet kupatust, hakka jälle jama maha müüma... ennegi garaaz staffi täis.
Ja üks vant kes lubas tallinnas müüa selle see lasi ka totaalselt üle, haiged vandid...
Ja kus oleks neid võimalik endale soetada?
Nii. Nüüd nägin ära facelifti stangetala ja omega b erinevused
See siis on facelift stangetala:

Omega b stangetala:

Siin [ http://acar.ee/kaup.php?c2=22669&m1=1&c ... m3=0&pos=2" onclick="window.open(this.href);return false; ] kodulehel on terve hunnik stange kinnitusi. Ma ei sa totaalselt aru sellest facelifti stangest. Kas need mis seal müügil on lähevad siis selle pealmise stange alla ja need on kuidagi tüüblitega kinni, ja siis läheb alles stangetala külge... vot ma totaalset ei saa aru mida ma ostma pean, pole sellist fl autot kah hoovipeal , et saaksin uurida..... haige pauk.... 3 nädalat mõõdas juba ja auto oleks pidanud juba valmis olema, kõik seisab mingi stangetala taga. Kuna need on kallid asjad siis ei tahaks ebavajalike asju ka kokku osta.
Üks vant müüb mulle 200 euri eest terve fl esiosa aga mul pole vaja tervet kupatust, hakka jälle jama maha müüma... ennegi garaaz staffi täis.
Ja üks vant kes lubas tallinnas müüa selle see lasi ka totaalselt üle, haiged vandid...
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
-
- Huviline
marko ma ju saatsin sulle aadressi kus on olemas se tala myygis!
Sul on vaja kaks stange kinnitust, lähevad need poltidega sinna tiiva alla kinni ja siis stange pärast sinna vahele kinni, siis on vaja stangetala + pehmendust sinna peale.
Need kinnitused kummagile poole (märgitud punase ringiga):

Need kinnitused mul olemas. Aga muidu ait2hh sulle!Q-tok kirjutas:Sul on vaja kaks stange kinnitust, lähevad need poltidega sinna tiiva alla kinni ja siis stange pärast sinna vahele kinni, siis on vaja stangetala + pehmendust sinna peale.

Sa said endale stangetala?
Pidin tln saama. See vend kes pidi müüma oli eriline tropp.
Ma vaatan, et faceliftil see toru, mis filtrisse l2heb on ka tiba teine, huvitav kuidas ma selle stange ja kapoti ette saan kui mul vana b toru. Ehk sobib.
Ja tõmbamiskonksu pean nkn uue tegema...
Viimati muutis Marcouver, 31 Juul 2011 20:28, muudetud 2 korda kokku.
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
Ostan:
Kuule ei ole saanud veel kahjuks, selle stangetala saamine on üks ilge nuss, hetkel seisab selle taga mul kogu asi..Marko540 kirjutas:Need kinnitused mul olemas. Aga muidu ait2hh sulle!Q-tok kirjutas:Sul on vaja kaks stange kinnitust, lähevad need poltidega sinna tiiva alla kinni ja siis stange pärast sinna vahele kinni, siis on vaja stangetala + pehmendust sinna peale.
[img]pilt[/img]

Kuule sul enda esiotsast pilti ka on w, mille külge sul se stangetala l2heb, ma vaatasin selle eelmise pildi pealt mis panid, et sellel küll selist kohta pole mis minu omega b-l ...Q-tok kirjutas:Kuule ei ole saanud veel kahjuks, selle stangetala saamine on üks ilge nuss, hetkel seisab selle taga mul kogu asi..Marko540 kirjutas:Need kinnitused mul olemas. Aga muidu ait2hh sulle!Q-tok kirjutas:Sul on vaja kaks stange kinnitust, lähevad need poltidega sinna tiiva alla kinni ja siis stange pärast sinna vahele kinni, siis on vaja stangetala + pehmendust sinna peale.
[img]pilt[/img]

Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
Ostan:
Stangetala kronsteine hetkel ei ole jah küljes (vist vedelevad kuskil garaaži nurgas)Marko540 kirjutas:Kuule sul enda esiotsast pilti ka on w, mille külge sul se stangetala l2heb, ma vaatasin selle eelmise pildi pealt mis panid, et sellel küll selist kohta pole mis minu omega b-l ...