Mul neid kolm tükki hetkel plus üks AstraJospa kirjutas:![]()
huvitav palju meil siin inimesi on kellel omegadonstabiilselt, 30-40....?
Kuna mul just küsiti konto nr.siis panen sulle ka üksiti privasse Üks copypastemineAdi King kirjutas:Ma olen proovinud palju autosi aga ikka ja jälle ringiga omega juurde jõudnud, ei saa üle ega ümber omegast enamMingi aeg kindlasti lisandub neid veel, ehk saab ka projektika käima, krt klubimaksu peaks ka ära maksma jälle millalgi
ma mingi 10 aastat juba oomi peal. üks e klassi mersu kah vahepeal aga muid asju nagu omal pole hingekirja saanudJospa kirjutas:![]()
huvitav palju meil siin inimesi on kellel omegadonstabiilselt, 30-40....?
Hakkab ikka kiirust näitama, lihtsalt sa ei tohi füüsiliselt liiga kiiresti kerida. Seal sees peaks olema plastik hammasratas - liiga kiiresti kerid siis hambad lähevad katki lihtsalt. Vähemalt Audil oli nii. Samas rahulikult kerides jäädki seda sinna kerimaMartink91 kirjutas:keegi teab kas saab ja kes keriks omega läbisõitu?
Vaja on seda projektikale. eelmine spidokas oli 180 midagi tuhat, praegune on 430k
Kui numbreid füüsiliselt kedrata, ei hakka pärast enam kiirust näitama, läbi elatud värk.
Äkki tahad seda 430k suuremaks saada, siis mul ühed kellad, millel 651k eesMartink91 kirjutas:keegi teab kas saab ja kes keriks omega läbisõitu?
Vaja on seda projektikale. eelmine spidokas oli 180 midagi tuhat, praegune on 430k
Kui numbreid füüsiliselt kedrata, ei hakka pärast enam kiirust näitama, läbi elatud värk.
Mul peaks isegi olema umbes sellise läbisõidunäiduga kellaplokk.Martink91 kirjutas:keegi teab kas saab ja kes keriks omega läbisõitu?