ei ole võimalikoutlaw kirjutas:Aga mina tean midagi,mida teist enamus ei tea!![]()
Nimelt see Timm,kes wautzeri sõbrana spagetikäruga meie suvekatest osa võttis,ostis eile endale MV-6e.
Lubas ka meie foorumiga liituda ja eputada.

ei ole võimalikoutlaw kirjutas:Aga mina tean midagi,mida teist enamus ei tea!![]()
Nimelt see Timm,kes wautzeri sõbrana spagetikäruga meie suvekatest osa võttis,ostis eile endale MV-6e.
Lubas ka meie foorumiga liituda ja eputada.
Mhmhh,varsti võib wautzerile staatuseks panna"värbaja" sest nüüd ostis ka teine sõber tal oomi,aga see 2003 aasta diisel caravan.arska kirjutas:kellegil vist läks hammas verele tundub!
Täiesti olemas, aga ma sinust liiga kaugelKeijo kirjutas:Ega kellegil prügihunnikus vedele iluvõret millel ülemine osa, see millega kerekülge kinnitub, terve? Ribid ja märk pole oluline.
Võta pildi link ja copy img / rimg vahele ja korras!omega1996 kirjutas:Mis suuruse ma imageshack-is panema pean et ma saan selle foorumisse üles panna?
omega1996 kirjutas:Mis suuruse ma imageshack-is panema pean et ma saan selle foorumisse üles panna?
Tänud !Omega 978 kirjutas:Võta pildi link ja copy img / rimg vahele ja korras!omega1996 kirjutas:Mis suuruse ma imageshack-is panema pean et ma saan selle foorumisse üles panna?PS! Kõiki pilte korraga copyda ei saanud,ületab vist ühe postituse mahu!
Viskasin pildid muidu teemasse üles!
Selge nüüd jälle natuke targem:DTim kirjutas:omega1996 kirjutas:Mis suuruse ma imageshack-is panema pean et ma saan selle foorumisse üles panna?
Ükskõik mis suurusega...aga foorumis selle kohta omad reeglid.Mina kasutan 640x480(for message boards) suurust aga kui on vaja natuke tetailsemat pilti,siis veidi suuremat formaati(do not resize),eelnevalt pilditöötlus programmiga suurus muidugi paika pandud.
See rimg][/rimg varjant on kah hea...aga neile lellel on kiire netiühendus,terve joru pilte laeb mul ikka kohati igaviku lahti ja ei olegi erilist tahtmist siis seda teemat lugeda.