http://forte.delfi.ee/news/auto/bmw-too ... d=57104804" onclick="window.open(this.href);return false;
ei tea,mis nr.siis siin kuulutuses onMarko540 kirjutas:Üks saarlane saatis mulle postkasti kirja:
"Tervist , kuna teie olete siin foorumis aktiivne ja saaremaalt pärit , siis küsin teilt, et äkki te teate kasutajat renka30 , müüb siin foorumis varuosi aga PSile ei vasta , ning numbrit ei ole kusagil kirjas."
Et ma pole iseiklikult selle vandiga Renka30 tegemist teinud, et oskab keegi midagi kosta?
heh , ei mõelnudki otsida tema teisi teemasi , suured tänud , aga jupi sain juba mujalt .mardus72 kirjutas:ei tea,mis nr.siis siin kuulutuses onMarko540 kirjutas:Üks saarlane saatis mulle postkasti kirja:
"Tervist , kuna teie olete siin foorumis aktiivne ja saaremaalt pärit , siis küsin teilt, et äkki te teate kasutajat renka30 , müüb siin foorumis varuosi aga PSile ei vasta , ning numbrit ei ole kusagil kirjas."
Et ma pole iseiklikult selle vandiga Renka30 tegemist teinud, et oskab keegi midagi kosta?![]()
forum/viewtopic.php?f=21&t=4835&p=44326#p44326
Selge see, et nii firmad kellel litsentsi ja luba neid paigaldada pole siis nad ei tohiks seda teha, eriti veel vanadele autodele, millel pole üldse lubatud peale panna, kuna tuli ei vasta nõuetele, pole regulli, pesureid ega midagi. Ja mis kõige hullem, pole luuptuld. Topivad reflektorisse ja terve tuli särab sinisest. Oleks siis vähemalt ära ka reguleeritud.... Need mind üldse ei huvita, kui on luuptuli ja isepandud xenon, peaasi, et ei pimesta. Ise teab kas saab ülevaatuselt läbi ja riskib politseile vahelejäämisega.eedu32 kirjutas:Tekkis küsimus et viimased kaks postitajat peavad silma isepaigaldajaid. Kes need on need ise paigaldajad ja nagu ma aru saan siis mõnel mehel kes siin isepaigaldajaid sõimab on ka ise paigaltatud pirnid või mis. Sama häsi on ju auto töökoda ka ise paigaldaja kuna neil ei ole ju volitusi ise pirne vahetada gaas lahenduse vastu. Pigem ikka peaks nende pirnide vahetusega kaasnema väike moraali tunne mitte riista pikenduse nähtus. Jääks sinna normaalse luxi piiridesse nii näiteks 4300 ja käiks ÜV punktist läbi peale selliste asjade paigaldamist