Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
Kasutaja avatar
Omega 978
Huviline

Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva

Postitus Postitas Omega 978 »

Led,peagi ajalugu...varsti tulede asemel laserid! :lol:

http://forte.delfi.ee/news/auto/bmw-too ... d=57104804" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilt
rohelineomega

Postitus Postitas rohelineomega »

Kas omegaclubi on facebookis ka?
Adi King
Huviline

Postitus Postitas Adi King »

Ikka on, kirjuta lihtsalt otsingusse Omegaclub.org ja ongi olemas. :D
Opeli fänn
BMW e60 530d 170kw.
rohelineomega

Postitus Postitas rohelineomega »

Panin oma Omega pildid facebooki üles.Pildid tehtut suvel 2010.Peale avariid kitsega Hella tulesid enam ei ole.Üks Hella tuli on puruks.
omega1996
Huviline
Has tänanud: 3 korda

Postitus Postitas omega1996 »

Kas kellegil on opeli diagnostikat, oleks vaja proovida et kas saab security code-iga puldi tööle (Fl-il)?
A ja kas 2.5-se jahutus radikas istub 2.6-le?
Viimati muutis omega1996, 12 Sept 2011 17:51, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Marcouver
Huviline

Postitus Postitas Marcouver »

Üks saarlane saatis mulle postkasti kirja:

"Tervist , kuna teie olete siin foorumis aktiivne ja saaremaalt pärit , siis küsin teilt, et äkki te teate kasutajat renka30 , müüb siin foorumis varuosi aga PSile ei vasta , ning numbrit ei ole kusagil kirjas."

Et ma pole iseiklikult selle vandiga Renka30 tegemist teinud, et oskab keegi midagi kosta?
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

Marko540 kirjutas:Üks saarlane saatis mulle postkasti kirja:

"Tervist , kuna teie olete siin foorumis aktiivne ja saaremaalt pärit , siis küsin teilt, et äkki te teate kasutajat renka30 , müüb siin foorumis varuosi aga PSile ei vasta , ning numbrit ei ole kusagil kirjas."

Et ma pole iseiklikult selle vandiga Renka30 tegemist teinud, et oskab keegi midagi kosta?
ei tea,mis nr.siis siin kuulutuses on :lol:
forum/viewtopic.php?f=21&t=4835&p=44326#p44326
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
kruvi
Huviline

Postitus Postitas kruvi »

mardus72 kirjutas:
Marko540 kirjutas:Üks saarlane saatis mulle postkasti kirja:

ei tea,mis nr.siis siin kuulutuses on :lol:
forum/viewtopic.php?f=21&t=4835&p=44326#p44326
heh , ei mõelnudki otsida tema teisi teemasi , suured tänud , aga jupi sain juba mujalt . :)
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Kas xenoni süsteemi võib paigaldada ka tavalise(ilma läätseta tuli) tule sisse?

Viimasel ajal on palju silma hakanud erksiniseid tulesid ja need "isepaigaldajad" on ära unustanud igasuguse tulede reguleerimise.Igastahes räigelt pimestab ja käib närvidele selline asi.Hiljuti tuli õhtuhämasuses vastu audi 100(vist),sinised silmad ees säramas ja üsna kõrgele reguleeritud tuledevihuga.Igastahes riivas silma ilma tuledesse vaatamatta.
Huvitav on see,et sellisel audil on minuteada h4 pirnid,mismoodi peale xenoni paigaldust sellel masinal veel kaugtuled toimivad?

Muidu uuematel volvodel olen väga palju sellist asja tähele pannud aga üldiselt on tuled kenasti reguleeritud ja ka peaks sellistel masinatel olema juba automaatne tulede kõrguse reguleerimine.

Teinekord on küll tahtmine olnud politseisse helistada,et a´la purjus juht on teel ja tuigerdab autoga.Ehk siis võtavad ka need sinised tuled ette ja teevad selle eest trahvi või midagi sellist.

Loodan,et mõni "isepaigaldaja" loeb seda juttu ja teeb omad järeldused!
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
kruvi
Huviline

Postitus Postitas kruvi »

Kas Omega B ilma udutuledeta stangesse aitab ise lõigata uduka augud ?
Keegi äkki teinud siis veidi näpunäiteid sooviks . :)
Kasutaja avatar
Marcouver
Huviline

Tim.il õige jutt... mulle käivad ka need iseinstallijad jumalt pinda, kes ei tohiks üldse lähitulesse neid toppida, kuna tuled on ajast ja arust ja näitavad ei tea kus kohta. Ilgelt popid vennad nüüd kui sinised tuled ees. Ma tõmban traati ka kui keegi ees nendega eputama peaks. (no mul endal on udukates, ja neid ma linnavahel ei kasuta, ainult parklas, ja kaugtulega probleeme pole, kui väga kaugelt juba maha võtad, lähituli originaalis) ja politseid pole teinud ka midagi, et kaugtules on, kuna muud asjad toimivad (regull, pesurid jne, vastavad nõuded)
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Kui on kehtiv TÜV pole nagu kellegil midagi lisada.Kui on kahtlus, et eeskirju rikutakse siis on võimalus alati kordus TÜV saata.
eedu32
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas eedu32 »

Tekkis küsimus et viimased kaks postitajat peavad silma isepaigaldajaid. Kes need on need ise paigaldajad ja nagu ma aru saan siis mõnel mehel kes siin isepaigaldajaid sõimab on ka ise paigaltatud pirnid või mis. Sama häsi on ju auto töökoda ka ise paigaldaja kuna neil ei ole ju volitusi ise pirne vahetada gaas lahenduse vastu. Pigem ikka peaks nende pirnide vahetusega kaasnema väike moraali tunne mitte riista pikenduse nähtus. Jääks sinna normaalse luxi piiridesse nii näiteks 4300 ja käiks ÜV punktist läbi peale selliste asjade paigaldamist
Kasutaja avatar
Marcouver
Huviline

eedu32 kirjutas:Tekkis küsimus et viimased kaks postitajat peavad silma isepaigaldajaid. Kes need on need ise paigaldajad ja nagu ma aru saan siis mõnel mehel kes siin isepaigaldajaid sõimab on ka ise paigaltatud pirnid või mis. Sama häsi on ju auto töökoda ka ise paigaldaja kuna neil ei ole ju volitusi ise pirne vahetada gaas lahenduse vastu. Pigem ikka peaks nende pirnide vahetusega kaasnema väike moraali tunne mitte riista pikenduse nähtus. Jääks sinna normaalse luxi piiridesse nii näiteks 4300 ja käiks ÜV punktist läbi peale selliste asjade paigaldamist
Selge see, et nii firmad kellel litsentsi ja luba neid paigaldada pole siis nad ei tohiks seda teha, eriti veel vanadele autodele, millel pole üldse lubatud peale panna, kuna tuli ei vasta nõuetele, pole regulli, pesureid ega midagi. Ja mis kõige hullem, pole luuptuld. Topivad reflektorisse ja terve tuli särab sinisest. Oleks siis vähemalt ära ka reguleeritud.... Need mind üldse ei huvita, kui on luuptuli ja isepandud xenon, peaasi, et ei pimesta. Ise teab kas saab ülevaatuselt läbi ja riskib politseile vahelejäämisega.

Ja kui minule viitad, et räägin teistest taga, siis on õigus jah, aga sul jäi kahe silma vahele, et ma juba ütlesin eelnevas postituses, et mul on ka jah need peal, ainult, et kaugtules ja udutules.
Udutuld ma pm ei kasutagi linnavahel, ainult piltide tegemisel ja kuskil mittetihedas liikluses maanteel, kuskil pärapõrgus.
Kaugtuled võtan juba enne maha, kui auto on metsatuka tagant välja tulnud, niiet probleeme ei ole. Ülevaatuselt sain ka kenasti l2bi, kuna lähituled on tehase poolt ja muud mänguasjad: markeeringud, pesurid, regull jne on olemas! Hella värk
Viimati muutis Marcouver, 14 Sept 2011 12:31, muudetud 1 kord kokku.
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Vaatavad markeeringuid ka ja ei aita see regull ega pesur.
Vasta