M2x kirjutas:Hommikul vara pean juba hakkama mobiili datat raiskama
Ajavad kettasse need "trennitegijad" jalgratturid jälle. Liiklusreeglid neile ei kehti. Kui üldjuhul saame, küll teatava põlgusega, rahulikult coeksisteerida, siis täna sattus eriline ülbik ette. Tuli uipu hooga jalgteelt ülekäiguraja suunas minu poole täielikult vaatamata. Andsin lühikese signaali tähelepanu äratamiseks, selle peale kukkus käega vehkima. Pani aga hooga ülekäigurajale ja keeras sellelt hoopis minu ette kesk sõidurada. Aa eino miks mitte jah... Tekkis jube tahtmine talle liiklusseadus kodaratesse visata.
No joppenpuhh, nemad teevad "trenni" ja seejuures eeldavad et kõik arvestavad nendega eelisjärjekorras. Mina tahan talvel natuke "trenni" teha ja lasen korra külje ette, on kohe disko seljataga. KUS ON ÕIGLUS MA RÄÄGIN
Suhtekorraldaja jah on selle kaika tänapäevane nimetusJS kirjutas:Kas ma sain raudpatsist õigesti aru, või olen rikutud mõtlemisega?
Mõtlesid midagi sellist?
JS kirjutas:Kas ma sain raudpatsist õigesti aru, või olen rikutud mõtlemisega?
Mõtlesid midagi sellist?
Enrix kirjutas:Mis on 2,2 88kw disla head ja vead. Talveks kah tarvis midagi ju.
JS kirjutas:See vajab veidi bürokraatiatJospa kirjutas:pilt
Normaalsed inimesed ütlevadki et on vaja veidi bürokraatiat aga kahjuks mõni lapuhh soetab endale stardika/paukutaja mis näeb analoog välja ning haarab seda rihma vahelt iga p**si saatmise pärast, lisan et pretsetendid meie eestis on näidanud seda et iial ei tea kui stardika vend tõmbab välja siis kas teisel mehel on ka stardikas. Pidin hingelt ära rääkima ja jagama seda tõsist levinut muret.JS kirjutas:See vajab veidi bürokraatiatJospa kirjutas:pilt