Aaa kas kellelgi diisli poistel ei vedele pihusteid 3.0d omi?
Aus küsimus sulle Jospa. Kas sa Pãrnu ei taha kolida?Jospa kirjutas: ↑01 Nov 2017 23:28 Vastan tulede kasutamise kohta siis järgmiselt:
https://www.riigiteataja.ee/akt/13312367
Kerige §4, Grupp 2 peale, seal kus koodi nr, vasakul ääres paksemalt kirjutatud on: Kood.201
Isiklikult pole ma vaadanud alarmsõidukite LED kaugtulede tähistus, pohhui ka kas on või ei ole.
Okei ma olen veidi tâpsem
Ma tahaks näha seda nalja kuidas sa paigaldad led bari katusele nõnda, et see olek "õigesti" ehk mitte pimestavalt paigaldatud.tanellenat kirjutas: ↑02 Nov 2017 08:56 kui paigaldad ôigesti ja niiet ei pimesta siis pole kellelgi midagi öelda.
Ei ei kõik oktanellenat kirjutas: ↑02 Nov 2017 13:02Okei ma olen veidi tâpsem![]()
Ma ei mõelnud politseinike ûldiselt kui útlesin kukekevaid politseiniku nimega Kukk ja kukeke on hellitusnimi
Ja minu suguseid on Eestis vâhe , vâhemalt mulle.meeldib arvata nii, aga muidu saan jutust vâga hâsti aru![]()
LEDid on , näitavad ka päris hästi. Maanteel kiireloomulisele kutsele sõites suurtel kiirustel, on esimesed asjad need LED kaugtuled kui neid vilgutada, mida eessõitjad/vastutulevad näevad.