No täitsa lõpp - Tallinnas käidud - ja ei näinud pea ühtegi omegat. Muidu kogu aeg keegi näeb jälle kedagi Tallinnas kuskil ringi tõmbamas - aga mina mitte Kimasin mööda Paldiski mnt siis Ehitajate teed siis Tartu mnt jne jne - ei kippu ega kõppu , teisipäeval nägin see eest enda teada : chandlerit liikumas Turu tn. Muidu Lapikut nähtud ja Mardust
Jospa kirjutas:No täitsa lõpp - Tallinnas käidud - ja ei näinud pea ühtegi omegat. Muidu kogu aeg keegi näeb jälle kedagi Tallinnas kuskil ringi tõmbamas - aga mina mitte Kimasin mööda Paldiski mnt siis Ehitajate teed siis Tartu mnt jne jne - ei kippu ega kõppu , teisipäeval nägin see eest enda teada : chandlerit liikumas Turu tn. Muidu Lapikut nähtud ja Mardust
Kusjuures nägin sindki. Vaatasin et nagu tuttav auto..
Jospa kirjutas:No täitsa lõpp - Tallinnas käidud - ja ei näinud pea ühtegi omegat. Muidu kogu aeg keegi näeb jälle kedagi Tallinnas kuskil ringi tõmbamas - aga mina mitte Kimasin mööda Paldiski mnt siis Ehitajate teed siis Tartu mnt jne jne - ei kippu ega kõppu , teisipäeval nägin see eest enda teada : chandlerit liikumas Turu tn. Muidu Lapikut nähtud ja Mardust
nägin täna keijot(toretigu) abja vahel sõitis ees.. istusin meelega õe vectraga tal sabas:D Lasi vist kellegi üle tee ja siis vajutas grammi ja oi mis ma nägin.. sumpsist valget auru tuli kus jube:D magusat lõhna ma ei tunud igastahes:p:D:D