Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
chandler

Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva

Postitus Postitas chandler »

Q-tok kirjutas:See märgutuli asus kuskil seal suhteliselt spido keskel.
Vot seda releed ei oska kommenteerida, võib mingi lisa oma olla, mis peale pandud.
njaa, siis peaks selle relee voolusid vaatama ja lüliteid klõpsutama. ehk selgub midagi
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

Q-tok kirjutas: See roheline tuli on tore küll, kuid pimedas hakkas ta ausalt öeldes veidi häirima, kui pikalt sõita, siis koguaeg kippus pilk peale jääma sinna.. aga see võib-olla ainult minu kiiks :D
sa vast panid sinna liiga võimsa pirni,neid pirne on mitme võimsusega,mind see tuluke küll ei häiri,pealegi normaalse ilmaga öösel udukad ees lähituledega koos niikuinii põleda ei tohi :)
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

chandler kirjutas:hm, ja paremal kapoti all on mingi relee hella kirjadega. kas see ka mingi udukate värk w?
ja kus kohas armatuuris see roheline tuli peaks olema?
minuomal (FL) on täpselt selle kleepsu taga esimese uduka märguande lamp, mis pildil näha on ja mind see tuluke ei häiri mitte üks mats :lol:
Pilt
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
Kasutaja avatar
Marcouver
Huviline

Postitus Postitas Marcouver »

mardus72 kirjutas:
Q-tok kirjutas: See roheline tuli on tore küll, kuid pimedas hakkas ta ausalt öeldes veidi häirima, kui pikalt sõita, siis koguaeg kippus pilk peale jääma sinna.. aga see võib-olla ainult minu kiiks :D
sa vast panid sinna liiga võimsa pirni,neid pirne on mitme võimsusega,mind see tuluke küll ei häiri,pealegi normaalse ilmaga öösel udukad ees lähituledega koos niikuinii põleda ei tohi :)
Väljaarvatud halva nähtavuse ajal, muidu jep ei tohi! :wink:
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Q-tok

Postitus Postitas Q-tok »

mardus72 kirjutas:
Krt hakkasin ise ka mõtlema, et äkki sai võimsam see pirn, kui tarvis, kuna ma tookord kiiruga sahtlist võtsin ja ega ma üldse ei vaadanud, mitu watti on.
Ega jah, hea nähtavusega neid ei põletagi :D
Jürts
Omegaclub juhatus
Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
Has tänanud: 65 korda
Been tänatud: 73 korda

Postitus Postitas Jürts »

B-l ei olegi armatuuris märgulampi ju,FL-il vbo on,aga B-l on lüliti sees tuluke.
Ja kas B-l mitte tagumised udukad pagassi luugi küljes pole?Siis võib ju viga olla kerest luuki minevates juhtmetes. :roll:
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Q-tok

Postitus Postitas Q-tok »

outlaw kirjutas:B-l ei olegi armatuuris märgulampi ju,FL-il vbo on,aga B-l on lüliti sees tuluke.
Ja kas B-l mitte tagumised udukad pagassi luugi küljes pole?Siis võib ju viga olla kerest luuki minevates juhtmetes. :roll:
näiteks 1998.aasta B´l igatahes on raudselt märgutuli armatuuris, võib-olla päris algus aja B´l ei ole, vot seda ei tea.
Adi King
Huviline

Postitus Postitas Adi King »

Ei tea, minul oli ka ostes see roheline tuluke läbi armatuuris, vahetasin ära nüüd põlevad mõlemad ilusti seal, eesmise ja tagumise märgutuli.
Opeli fänn
BMW e60 530d 170kw.
chandler

No siis peaks mu 99a oomil ka see märgutuli ikka armatuuris olema, märgu tuli ka nupu sees et kui nuppu vajutad siis süttib. olen küll uurinud juba neid juhtmeid mis lähevad tagumise luugi sisse, aga peab vist veel neid uurima. seni tundus et juhtmed nagu ok..
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

chandler kirjutas:No siis peaks mu 99a oomil ka see märgutuli ikka armatuuris olema, märgu tuli ka nupu sees et kui nuppu vajutad siis süttib...
Valgusta taskulambiga kellade plokki ja kohe näed mis märgutulede kohad seal on.
Mul nt.ainult tagumiste udukate märgutuli armatuuris.
Testriga saad ju voolu väga lihtsalt juhtmetes tuvastada,nõel juhtme isolatsiooni sisse lükata ja siis testriga kontrollid.Niimoodi olen mina katkenud juhtmeid kontrollinud.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Kasutaja avatar
Marcouver
Huviline

Postitus Postitas Marcouver »

Mina arvan nii, et sul autol tehasest väljatulles ei olnud üldse udutulesid küljes (lisana, vanal stangel). Siis uus omanik ostis sulle irmcher stange, leiutas ise tuled sinna ette ja vahetas tuledeploki ära (plokk kus saad päevatuled peale panna, udukad, regull). Kui originaalis pole esimesi udukaid lisas, siis seal spidoplokis puudub pirn või üldse see esimese udutule koht on puudu, nagu minu 100kw-l oli, millel puudusid ka udutuled. Lihtsalt logical värk! :lol:

Minu 1998 aasta autol kõik udutule pirnid armatuuris olemas ja töötavad ka nagu kellavärk.
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

Mida võiks tähendada see venekeelne lause??? Google tõlgist ei saanud targemaks :(
СРОЧНО!!!!! не эксплуатировалась в Эстонии
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
arxsss
Huviline
Been tänatud: 2 korda

Postitus Postitas arxsss »

oleks abi vaja ostsin ostast sellise asja http://www.osta.ee/23683172" onclick="window.open(this.href);return false; aga ei saa ecuga ühendust valisin küll sealt VDO new aga ikka ei midagi.on kellegil veel selline.
Jürts
Omegaclub juhatus
Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
Has tänanud: 65 korda
Been tänatud: 73 korda

Postitus Postitas Jürts »

reims86 kirjutas:Mida võiks tähendada see venekeelne lause??? Google tõlgist ei saanud targemaks :(
Eestis ei tohi ekspluateerida
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
chandler

outlaw kirjutas:
reims86 kirjutas:Mida võiks tähendada see venekeelne lause??? Google tõlgist ei saanud targemaks :(
Eestis ei tohi ekspluateerida
KIIRE!!! ka :wink:
Vasta