Opel Omega 2,5 td 110kw 2002.a - Westcoast
Re: Opel Omega 2,5 td 110kw 2002.a - Westcoast
Oblale ka tahtjaid oleks justkui kui ma käega lööks ja midagi muud endale tooks? 

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Mul sama mõte kopp ees sellest autost
Siis kui sõidab on hea aga kui midagi jebima hakkab siis korralikult
Ega ilmaasjata ei öelda, et vana auto on nagu noor naine mis pidevalt vajab näppimist 

Mul lihtsalt pole oma töökoda ja kuskil teha lasta läheb mõtetult kalliks auto pole väärtki nii palju
Teiseks on mul autot igapäevaselt vaja et tööle saada + maal ka vaja käia silma peal hoidmas et mõni tropp vargile ei tuleks
Opeli vastu otseselt pole midagi mark on aus aga mul õnnestub ikka mingi suva pask koguaeg kaela saada, kuningas lembitu ei ole minu poolt

Teiseks on mul autot igapäevaselt vaja et tööle saada + maal ka vaja käia silma peal hoidmas et mõni tropp vargile ei tuleks
Opeli vastu otseselt pole midagi mark on aus aga mul õnnestub ikka mingi suva pask koguaeg kaela saada, kuningas lembitu ei ole minu poolt

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
- Rax
- Klubiliige
- Auto: 2.5DTI
- Has tänanud: 52 korda
- Been tänatud: 71 korda
Ma lasin ka moto remondi teha pea 800 euri eest.
Auto ei maksagi nii palju, aga nüüd vähemalt tean et on tehtud ja saan ise järge ajada.
Auto ei maksagi nii palju, aga nüüd vähemalt tean et on tehtud ja saan ise järge ajada.
56232754
No aga võta bemmi klubist mingi komplektne moto kompot ligi ja viska ringi see ju mingi julm töö poleWestcoast kirjutas:Mul lihtsalt pole oma töökoda ja kuskil teha lasta läheb mõtetult kalliks auto pole väärtki nii palju![]()
Opeli vastu otseselt pole midagi mark on aus aga mul õnnestub ikka mingi suva pask koguaeg kaela saada, kuningas lembitu ei ole minu poolt![]()