Sooviks teada, kas kellelgil on infot kust ja kuidas oleks võimalik antud isikuga kontakti saada.
Nimelt, sai temale müüdud auto järelmaksuga. Sai kokku lepitud, et algul maksab 1000€ ja siis kuu aja pärast 500€ ja siis lõpliku osa.
Jama hakkas aga kuskil pooleteise kuu pärast. Küll siis oli telefon välja lülitatud, siis ta oli kaks nädalat Soomes. Siis lõpuks jäi ta Soome piirile kinni, kuna üritas vist midagi üle piiri tuua? Kuid lubas kohe, et sõber Marko Laevik, kannab mulle raha üle kuskil 5-7 päeva pärast.
Ootasin siis nädala ja veel paar päeva. Ning siis hakkas suurem kamm pihta, kõigepealt ei vasta siin klubis sõnumitele(kuigi ma näen, et ta on neid lugenud) ja samuti on ta nii lahe mees, et ei võta enam telefoni ka vastu(blokeering on peal minu nr.) kutsub ühe korra ja siis kõne katkeb.
Tean, et öeldakse kohe, et järelmaksuga pole mõtet autot müüa. Kuid selle kohta sai ka vastav leping tehtud. Enne kui sellega politsei poole pöörduda prooviks asja rahulikumalt lahendada. On kellelgi informatsiooni?
Niipalju on temast teada, nimi on Marek Lass. Tema(või on ka sõbra) telefoni nr. Ja aadress Tallinnas, kuigi ise väidab, et elab ültsegi Põltsamaal.
Selline lisa sai müügilepingule juurde kirjutatud:

Parem klikk - Ava uuel vahelel, et paremini näha
Kui kellelgi on mingisugusti infot, on see vägagi teretulnud.
Parimat,
Madis