ikka jama käigukastiga
ikka jama käigukastiga
õli vahetatud,esimene käik aint,ei vaheta midagi,kui rohkem põõrdeid anda kaob vedu üldse järelt.Tänud
Re: ikka jama käigukastiga
kas saab selektor lüliti viga veel ollaJospa kirjutas:Sõida diagnostikasse!
oh õudustFaric kirjutas:No kast hõre seest järelikult, avariireziimis olla ei saa kui väidad et esimene käik ja muud ei tule.
Kui neist mõni X20DTH otsa ka istub siis võtaks lausa kaksFaric kirjutas:100€ keskmiselt, isegi mul pakkuda siin mõned

Sellise käigukastiga julgeks ainult garaazi ligiduses manööverdada,kuskile sõitma minna küll ei tasu...kalamees kirjutas:kas saab selektor lüliti viga veel ollaJospa kirjutas:Sõida diagnostikasse!
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
- Faric
- Klubiliige
- Has tänanud: 14 korda
- Been tänatud: 15 korda
Vot seda ei tea kas istub, olen kuulnud, et ar25 kastil on kodasid vahetatud et mujale sobitada. Minuarust neil r4 diislitele polndki automaatkasti
MB S211 E500 ja E200
Toyota LC HJ60
Toyota LC HJ60
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Suht harv nähtus et omegal atm hõre sees, need kastid on ikka mega head, vanal omegal vajutasin N piirajasse ja siis D peale...ja nii kordades, muffigi ei juhtunud - mitte et nii võiks teha! Siiski solenoide oled kontrollinud ? Äkki kastil üldse aju pekkis?
Vaheta pigem kohe kast ära. Endal olid täpselt samad sümptomid. Esiteks oli minu kastis õli vaid 2 liitrit sees, aga see enam ei aidanud, et juurde lisada. Sidurid olid kastis kõik sinised ja läks uus kast alla.kalamees kirjutas:õli vahetatud,esimene käik aint,ei vaheta midagi,kui rohkem põõrdeid anda kaob vedu üldse järelt.Tänud
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE