Transpordi abi
Transpordi abi
Mõte on selles, et paneme siia ülesse, transpordi palved. Kui kellegil on vaja ise või midagi ühest punktist teise saada/saata.
Siis ei peaks kuller-, bussifirmasid nuumama. Kui ei sobi kustutage ära.
Mõtte sain siis sealt: http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=8947" onclick="window.open(this.href);return false;
Siis ei peaks kuller-, bussifirmasid nuumama. Kui ei sobi kustutage ära.
Mõtte sain siis sealt: http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=8947" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Transpordi abi
kuna keegi pole algust teinud, siis teen seda ise
liigun siis ise teisip(?)-kolmap(100%) tartu-tallinn-tartu. võiksin aidata kedagi mingi jubina transpordil, pagass on niikuiniii tühi

liigun siis ise teisip(?)-kolmap(100%) tartu-tallinn-tartu. võiksin aidata kedagi mingi jubina transpordil, pagass on niikuiniii tühi

Äkki saab siit abi,
Pärnust Tallinna oleks vaja 3 velge saada
Tel.50 59 895
Pärnust Tallinna oleks vaja 3 velge saada
Tel.50 59 895
Kiiret pole aga jõudma peab !
Laupäev Tartu-Põltsamaa-Türi
Pühapäev Türi-Põltsamaa-Tartu
Saan aidata transpordiga(kui varuosa vaja võib ka teada anda).
Pühapäev Türi-Põltsamaa-Tartu
Saan aidata transpordiga(kui varuosa vaja võib ka teada anda).
Keegi homme pärnust-viljandi sõidab ?
Üks inimene oleks vaja sealt viljandi tuua.
Millegipärast tuli meelde just hiljuti nähtud, Riskikuller IILolluz kirjutas:Keegi homme pärnust-viljandi sõidab ?

Ega keegi ei liigu järgmine nädal Tartu/Türi-Hiiumaa, oleks vaja veljed sinna saata.
ma võin oma abikätt pakkuda, et kui kellelgi on midagi vaja tartu-tallinn-tartu toimetada, siis liigun 17-19 märts umbes tallinna kandis 

- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Marduse käes peaks miskit mulle kuuluvat olema- võtan temaga ühendust ja annan sulle teadachandler kirjutas:ma võin oma abikätt pakkuda, et kui kellelgi on midagi vaja tartu-tallinn-tartu toimetada, siis liigun 17-19 märts umbes tallinna kandis

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

-
- Huviline
v6in kah kedagi aidata,olen tulemas 19 nyyd see kuu eesti ehk siis reedene päev ja liiguin tagasi pyhapäeval 21,kui kellegil vaja v6in kedagi v6i midagi peale v6tta marsruut on rauma-turku-salo-helsinki! 

-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Mulle võid selle mäyräkoira tuua,mis talvekatel koos joomata jäiarska kirjutas:v6in kah kedagi aidata,olen tulemas 19 nyyd see kuu eesti ehk siis reedene päev ja liiguin tagasi pyhapäeval 21,kui kellegil vaja v6in kedagi v6i midagi peale v6tta marsruut on rauma-turku-salo-helsinki!

Nii soolaleiva kingiks,või nii

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
-
- Huviline
outlaw kirjutas:Mulle võid selle mäyräkoira tuua,mis talvekatel koos joomata jäiarska kirjutas:v6in kah kedagi aidata,olen tulemas 19 nyyd see kuu eesti ehk siis reedene päev ja liiguin tagasi pyhapäeval 21,kui kellegil vaja v6in kedagi v6i midagi peale v6tta marsruut on rauma-turku-salo-helsinki!![]()
Nii soolaleiva kingiks,või nii
saab tehtud BOSS!

- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Jah on küll vaja minu käest Siidisaba kätte toimetada üks vidin.Chandler võta siis enne minekut ühendust.siidisaba kirjutas:Marduse käes peaks miskit mulle kuuluvat olema- võtan temaga ühendust ja annan sulle teadachandler kirjutas:ma võin oma abikätt pakkuda, et kui kellelgi on midagi vaja tartu-tallinn-tartu toimetada, siis liigun 17-19 märts umbes tallinna kandis