Kui astub siis nii ,et suu kõrvuni kui ei siis lükka jalaga hoogu
K:umbes katt?
-
MegaHabe
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
K:umbes katt?
Autoks siis V6 kas võib selles tingitud olla, et mu masin jõnksutab kiirendades?
-
opelist
Re: K:umbes katt?
Umbes katalüsaatoriga peaks vist kogu aeg uimane olema, pigem kahtlustaks elektroonikat (sh kõiksugu andureid).
-
MegaHabe
- Klubiliige
Pole veel kuulnud, et bensupump töötaks ja siis mitte, kas mõtlesid seda?risto kirjutas:bensupump?
Kas pump lööb piisavalt bensu peale?megahabe kirjutas:Pole veel kuulnud, et bensupump töötaks ja siis mitte, kas mõtlesid seda?risto kirjutas:bensupump?
-
MegaHabe
- Klubiliige
Kui asi oleks benas siis selle tuneksin kohe ääristo kirjutas:Kas pump lööb piisavalt bensu peale?megahabe kirjutas:Pole veel kuulnud, et bensupump töötaks ja siis mitte, kas mõtlesid seda?risto kirjutas:bensupump?
Bensupump võib olla kulunud st siis seda, et kui on külm siis enamvähem lõõb, kuid kui soe siis ei pruugi enam piisavat survet ülesse lüüa.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,
-
MegaHabe
- Klubiliige
Nuss kestab nii kümalt kui soojaltreims86 kirjutas:Bensupump võib olla kulunud st siis seda, et kui on külm siis enamvähem lõõb, kuid kui soe siis ei pruugi enam piisavat survet ülesse lüüa.
Usu mind,nii on võimalik küll.megahabe kirjutas:Pole veel kuulnud, et bensupump töötaks ja siis mitte...
Kõige parem on asja nii kontrollida,et survemõõtmise kell külge ja sõitu.Nii sain mina veale jälile ja veaks oli vigane bensiinipump.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
MegaHabe
- Klubiliige
Lihtsam on mul võtta ja see pump ää vahetada. Kodus vedeleb mingine vidinTim kirjutas:Usu mind,nii on võimalik küll.megahabe kirjutas:Pole veel kuulnud, et bensupump töötaks ja siis mitte...
Kõige parem on asja nii kontrollida,et survemõõtmise kell külge ja sõitu.Nii sain mina veale jälile ja veaks oli vigane bensiinipump.
Kas võivad jälle küünlad või küünla juhtmed läbi olla, need vahetatud eelmine aasta sügisel?!?
- risto002
- Klubiliige
- Auto: Nissan Patrol Y61
- Has tänanud: 6 korda
- Been tänatud: 12 korda
Ennem usuks gaasikalpi asedi andurit ,et kohati ei sa aru kui palju pedaali surud
Omega B 2,0 100kw sedaan manuaal+LSD
Nissan Patrol Y61 3.0TD 4WD
Omega B-FL 2,5tdi 110kw automaat+LSD
Opel rekord E1 2,0s automaat
Nissan Patrol Y61 3.0TD 4WD
Omega B-FL 2,5tdi 110kw automaat+LSD
Opel rekord E1 2,0s automaat
-
MegaHabe
- Klubiliige
Gaasi asendi ja tühi käigu moto kõik on eelmine aasta sügisel üle kontrollitud.risto002 kirjutas:Ennem usuks gaasikalpi asedi andurit ,et kohati ei sa aru kui palju pedaali surud
Aga peaks vist jälle diagnosti tegeme
-
paikas
mul sama jama, põhimõtteliselt, kiirendus uimane aga mul seda koguaeg ja kütusekulu tõusis ka hiljti, varem oli kütusekulu keskmine nii 11,5-12 nüüd ei saa kuidagi alla 13l sajale. mul 95a 2,5 v6 (automaat). Pihta hakkas mul see peale käruga sõitmist, 40km pidin sõitma 1,5t käruga ja kõrge tendiga, kast vahetas igal väiksemal tõusul käiku alla. siis oli keskmine kulu üldse 24l sajale
ja nüüd enam alla ei saa, täheldanud olen vaid, et ühes resos on sõel lahti kõriseb sees muud muudatust pole, mingit mootorituld ega midagi ei põle.