omega 2,5 td 96kw
omega 2,5 td 96kw
mure suur omega2,5td 96kw sai soetadud ja minekut pole.kõik asjad töötavad kontrollitud ikka väga tuim ei oska kuskilt viga otsida äkki keegi oskab mingit nõu anda
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Re: omega 2,5 td 96kw
Esiteks teema vales kohas natu,pigem peaks ikka tehnilisse alateemasse postitama ja mineku puudumise kohta arvan,et pidur peal
Aga,kui tõsiselt,siis mina otsiks viga ikka sealt ülelaadimise poole pealt,ehk siis turbo süsteemidest.

Aga,kui tõsiselt,siis mina otsiks viga ikka sealt ülelaadimise poole pealt,ehk siis turbo süsteemidest.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
EGRi klapp võib vigane olla. (liialt heitgaase läheb sisselaskest sisse ja lämmatab ära)
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Kas auto võtab ka palju kütet? kui võtab siis on häda selles et kõrgsurve pump maha keeratud või pole õigesti paigas, ja neelab meeletult kõtet ja minekut pole..
Mul eelmine talv kadus ka lambist minek üldse täiseti ära, nii et 90 andis sisse saada. Vea parandas õhulugeja vahetus:)
Toksi pumba kaant peale mul aitas see palju mineku vea puhul, nüüd käib edasi nagu loom.