K: Roostes koopaäärte remondi tegijat otsin.
K: Roostes koopaäärte remondi tegijat otsin.
Kevad käes ja aeg auto korda teha. Roosteuss on autol koopaääred ära söönud ja paar täppi vaja veel parandada. Kus tehakse korralikku tööd, mõistliku raha eest Tallinnas. Ette tänades 

Re: K: Roostes koopaäärte remondi tegijat otsin.
Küsi pakkumist, inimene teeb hetkel minu autot 56925473 Ago, tegelenud Opelite keretöödega väga pikalt, oma auto usaldasin tema teha, hind on ka normaalne, kui vaatad mis mujal küsitakse. Ainult plekitööd
Mis kandi mees täpsemalt see Ago on? Tahaks kah natuke keretöödega tülitada.fckernu kirjutas:Küsi pakkumist, inimene teeb hetkel minu autot 56925473 Ago, tegelenud Opelite keretöödega väga pikalt, oma auto usaldasin tema teha, hind on ka normaalne, kui vaatad mis mujal küsitakse. Ainult plekitööd
Töötad pealinnas, aga keretöid teeb kodus Kiisalmaarek62 kirjutas:Mis kandi mees täpsemalt see Ago on? Tahaks kah natuke keretöödega tülitada.fckernu kirjutas:Küsi pakkumist, inimene teeb hetkel minu autot 56925473 Ago, tegelenud Opelite keretöödega väga pikalt, oma auto usaldasin tema teha, hind on ka normaalne, kui vaatad mis mujal küsitakse. Ainult plekitööd
Edaspidi palun töötsimised vastavasse rubriiki ikkaHagar kirjutas:Kevad käes ja aeg auto korda teha. Roosteuss on autol koopaääred ära söönud ja paar täppi vaja veel parandada. Kus tehakse korralikku tööd, mõistliku raha eest Tallinnas. Ette tänades