Kes keda, kus nägi?
Re: Kes keda ,kus nägi?
See oli minu vennaraas.Lasen tal järgmine kord klaasid -numbrid puhtaks teha et segadust ei tekiks.
Pärnus nähtud beezikat sedaan omega b-d ringi driftimas,ees kamei võre number 218 aux/aix või miskit taolist,keegi siit klubist??
Eile nägin Tallinnas staabi juures omegaclubi nr alustega omegat, hääl oli päris hea. Must sedaan oli.
Aga mina nägin täna pealinnas Hr Qd 

Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

556 AUE kimas uulu-pärnu maantel minust mööda.muidu ei oleks aru saanud et tegu klubilisega kui tal omegaclub.org kleepsu poleks olnud.
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Üks päev nägin chjan´i järvel ja täna tuli ketas007 lausa koju kätte
Kindlasti olen näinud veel klubilisi, aga tervise tõttu pea ei pea kinni eriti seega ei mäleta.

Kindlasti olen näinud veel klubilisi, aga tervise tõttu pea ei pea kinni eriti seega ei mäleta.
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

No sinu lohutuseks see oli päeval ja isegi enne lõunat mingi 11mne ligi.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Kuna eksam hingas kuklasse ajakavaga, siis ei jõudnud pilti teha. Aga kellegi valge facelift oom igastahes itcollegi parklas pargib. klubi kirjad stangel ja peeglitel 

- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Julgen arvata, et chjan´i auto see!andrusd kirjutas:Kuna eksam hingas kuklasse ajakavaga, siis ei jõudnud pilti teha. Aga kellegi valge facelift oom igastahes itcollegi parklas pargib. klubi kirjad stangel ja peeglitel
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

nii see oli 
Kuid kus su kleepsud on ? Mitte ei saanud mööda kõndida ja vaatamata jätta su pill

Kuid kus su kleepsud on ? Mitte ei saanud mööda kõndida ja vaatamata jätta su pill

Reedel tuli arvatavasti seesama valge Omega Niitväljas vastu. Suunaga Keila poole. 

Kas võis olla, et täna Tallinnas Linnu teel sõitis mulle päeval vastu Broadcast?
Ma sõitsin sulle suure valge maasturiga vastu, äkki märkasid..
Ma sõitsin sulle suure valge maasturiga vastu, äkki märkasid..