Tere olen mures oma telefoonile laadija leidmisega, äkki keegi teab on näinud kuskil eestimaapeal müügis.
Vaja soetada siis sellise otsaga, kas laadija või usb juhe, abiks oleks ka vahe tükk.
K: Telefon Sonim laadija
Re: K: Telefon Sonim laadija
vahetükid koos usb juhtmeja autolaadijaga tanklas näinud
karbis oma 10 vahetükki erinevatele asjadele
karbis oma 10 vahetükki erinevatele asjadele
omega 2,2dti,2003,88kw,sedaan
või ütle mulle laadija andmed mul laadijaid pool prügikotti täis ehk sobib mõni.otsa saab ju vanalt võtta koos juhtmega ja uuele panna
omega 2,2dti,2003,88kw,sedaan
Ei ole midagi mega aeg 3310 nurka visata ja mingi tõsisem relv osta, et saaks feisbuugis laike panna ja naisteka foorumit lugeda
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 74 korda
Habel feisspuuki pole,aga täna sai tehtud fännileht:"meie usume megahabet"Westcoast kirjutas:Ei ole midagi mega aeg 3310 nurka visata ja mingi tõsisem relv osta, et saaks feisbuugis laike panna ja naisteka foorumit lugeda
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Jaa nägin armis ja tom juba postitasid pilte ja värkeJürts kirjutas:Habel feisspuuki pole,aga täna sai tehtud fännileht:"meie usume megahabet"Westcoast kirjutas:Ei ole midagi mega aeg 3310 nurka visata ja mingi tõsisem relv osta, et saaks feisbuugis laike panna ja naisteka foorumit lugeda
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti