2.5 V6 Temperatuur
2.5 V6 Temperatuur
Tere mure selline, et sai just siin V6 mõnusid tuntud ja õliradikat vahetatud, aga see selleks, nimelt mis pead vaevab on siiani 90-95 kraadi vahel kõikuv temperatuur. Kas kellegil on mingeid mõtteid või kogemust analoogse probleemiga? Kas võib olla tegu tempianduriga? 

Re: 2.5 V6 Temperatuur
no töllerdab kord 90 siis jälle 95, tavaliselt ikka temp peaks ikka ühtlaselt püsima või on see mingi opeli v6 eripära, et temp kõigub 5 kraadi võrra?
Pole omega esimene ega viimane auto,millel sõidupeal temp. madalam ja seistes nt foori taga temp nats tõuseb.
Ega ole jah nii,mul endal sama laks,sõites on 80-90 vahepeal ja kui seisma jääd 90 ja nõks üle selle,ei tea miks nii.
Minu 3.0 V6 hoiab ilusti 92C peal; korraks viskab 95C peale siis, kui jahutusventilaatorid tööle lülituvad (järsk pingelangus, temperatuur loomulikult nii kiiresti ei tõuse).
just sai ise ka uuritud asja . mul 2.2sel hoiab praegusel külmal ajal 80-85 ja mitte grammigi üle. vahepeal tundsin juba ise muret, et äkki ka midagi termostaadiga, kuid uurides ascarist pidii see norm temp olema. väidetavalt pidi facelifti 85 olema vanema 90-95.
Ei tea, kas seda uskuda või mitte, aga soojaks vähemalt auto läheb.

- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
mul ka nii talvel kui suvel üldjuhul üle 85 ei lähe ja niipalju kui facelifti omanike käest kuulnud ,kõigil sama teema.arts kirjutas:just sai ise ka uuritud asja . mul 2.2sel hoiab praegusel külmal ajal 80-85 ja mitte grammigi üle. vahepeal tundsin juba ise muret, et äkki ka midagi termostaadiga, kuid uurides ascarist pidii see norm temp olema. väidetavalt pidi facelifti 85 olema vanema 90-95.Ei tea, kas seda uskuda või mitte, aga soojaks vähemalt auto läheb.
samas kui linnas sõita ja kliima eco peal,siis esi vendid seisavad ja siis ronib küll nii 92 peale ja siis ka kõigub veidi üles kui alla see temp.Aga niipea kui kont tööle jälle,siis temp seisab 85-e peal. Normaalse nähtena võtan seda
-
- Huviline
see on tavaline oomi käitumine ja see on normaalne nähe,mul omalgi sama asi et kui s6idan siis 90v6i veitsa alla ja kui linnas siis ta hakkapki mängima! ei tasu p6deda tyhja asja pärast!!!
njh ma vist saan aru posti algataja jutust. Mul sama jama et temp mängib miski 2 seki jooksul 90 kuni 100ni ja tagasi. nimodi järsku kargab kord üless kord alla. see ju pole eriti norm ?