Nii kaua,kui on sinusuguseid vennikesi,ei kao see foorum ka kuhugiMarcouver kirjutas: Aga jah... nagu öelnud olen... siis enne kaob see foorum kui see auto![]()

Nii kaua,kui on sinusuguseid vennikesi,ei kao see foorum ka kuhugiMarcouver kirjutas: Aga jah... nagu öelnud olen... siis enne kaob see foorum kui see auto![]()
Ilmselt kuu aja pärast umbes, hetkel 2 nädalat tööl ja siis reisile nädalaks, peale seda hakkan orgunnimaJospa kirjutas:Mul hea meel selle masina üle ja et vana viitsib jamada. Algusest peale kaasa elanud aga siiski ootan millal sa uued rattad alla paned, need mida näitasid. On nagu kirss tordil
Hahha, just! Oleks võinud ju kohe fl osta aga lihtsalt mulle meeldivad b tagatuled rohkem ja interjöör. Kunagi oli palju soodsam ka kui praegu, see hinna vahe.Tomzz kirjutas:siit teemast on näha kuidas B st sündis FL![]()
Jõudu , jaksu edaspidiseks.
Kas paned suusaboksi ka?Marcouver kirjutas:Hahha, just! Oleks võinud ju kohe fl osta aga lihtsalt mulle meeldivad b tagatuled rohkem ja interjöör. Kunagi oli palju soodsam ka kui praegu, see hinna vahe.Tomzz kirjutas:siit teemast on näha kuidas B st sündis FL![]()
Jõudu , jaksu edaspidiseks.
Ja ilmselt velgedeks tulevad siis praeguse seisuga sellised:
19 tolli ja erilaiused, nagu videos![]()
https://www.youtube.com/watch?v=JsMgbmS3S5Q" onclick="window.open(this.href);return false;