Problemid oli Xenoniga voi led pirnidega???? Kas te ei tea et Xenon voib olla ainult et teil on korguse tulede regulator ja tulede pesu???Q-tok kirjutas:Edu teile seltsimehed ÜV läbi saamisega !!
Just täna ülevaatusele minnes sain selle eest kordus ülevaatuse
M:Led pirnid ja Xenon komplektid
Re: M:Led pirnid ja Xenon komplektid
Led pirnidega numbrituledes.Clk kirjutas:Problemid oli Xenoniga voi led pirnidega???? Kas te ei tea et Xenon voib olla ainult et teil on korguse tulede regulator ja tulede pesu???Q-tok kirjutas:Edu teile seltsimehed ÜV läbi saamisega !!
Omega D2S pirniga, aga ma paigutasin sinna D2C ja välimuselt on küll samad.Clk kirjutas:Nad on samasugused ...Oelge mulle mis tapsemalt auto teil on, siis ma voin teile paremeni oelda mis teile laheb...petzp kirjutas:Huvi pärast küsin, et mis erinevus on D2S ja D2C pirnidel?
Vahet hinnaga ka ei ole 350eek/2tk D2S ja D2Cpetzp kirjutas:Omega D2S pirniga, aga ma paigutasin sinna D2C ja välimuselt on küll samad.Clk kirjutas:Nad on samasugused ...Oelge mulle mis tapsemalt auto teil on, siis ma voin teile paremeni oelda mis teile laheb...petzp kirjutas:Huvi pärast küsin, et mis erinevus on D2S ja D2C pirnidel?
Tere tuli uus kaup ...Panen pildid...Teised variantid on olemas
Parkamisabi

T 10 1 led

T 10 - 10 SMD

36 mm 2W

BA9S - 5SMD

T 10 - 28 SMD

Tel 574390756
56662350
Parkamisabi

T 10 1 led

T 10 - 10 SMD

36 mm 2W

BA9S - 5SMD

T 10 - 28 SMD

Tel 574390756
56662350
Kõige tähtsam pidi viimaste andmete kohaselt olema tule klaasil olev märgistus DC.kui on HC sis ei tohi olla xenon pirnid sees.Tule pesurid ja kõrguse autom regull ei pidavatki olema nii tähtsad.Sõbrake sai seda Tartu kandi politseilt omal nahal tunda.Clk kirjutas:Problemid oli Xenoniga voi led pirnidega???? Kas te ei tea et Xenon voib olla ainult et teil on korguse tulede regulator ja tulede pesu???Q-tok kirjutas:Edu teile seltsimehed ÜV läbi saamisega !!
Tere !! T 10 Kaks pirni 120eek ...Pakkun teile mis on paremal pooldanel777 kirjutas:Tahaks 2ledi parkidele palju maksab?

Hasti soobib park tulede...

tere..kas on olemas parktuled,numbri tuled ja salongi ette laelampi valgeid led-e..koht valgusteid ei taha veel..auto on 2000 a univ
Siis pakkun teile praegu park tuled T10 10SMD 70 eek - 1tk Numbrituled mul neid ei ole seal laheb mingi R10W...Aga salongise pakkun teile neid kui teil on pirnide pikkus 36mm 2Smd - 70eek ja teine variant 36 mm 1 SMD - 65eek teile http://clk.users.photofile.ru/photo/clk ... 755544.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
sain siis enda omad kätte ja paneks siis mõned pildid siia üles loodan, et sobib

hiljem tulevad ka öised kattsed aga ise panen omale pargiks T10 28SMD
need vähe võimsamad.

hiljem tulevad ka öised kattsed aga ise panen omale pargiks T10 28SMD