Jospa kirjutas:Ei no pohhui, ilmselgelt auto sööb raha...pigem lasta teha ok kohas kui ise midagi pekki keerata. Lihtsalt närvi ajas see et mingjd faking junnid maksavad 50 + eurot, poll läheb ka 120, õhulugeja ka 188euri jne...eks see ole auto omaniku rõõmud, jeebile konks läks 280 respos...kuu lõikes eesti palga eest välja käristada 700 sotti....eks ise olen süüdi
Ära põe ma tean mis tunne see on ma uurisin teisaldatava konksu hinda mis oli 377eurot lett ma olen oma oomi alla ladunud juba hea kopika aga ikka ei sõida nii nagu peaks samas teen auto endale ja õnneks teine auto millega liigelda igapäevaselt
Jospa kirjutas:Ei no pohhui, ilmselgelt auto sööb raha...pigem lasta teha ok kohas kui ise midagi pekki keerata. Lihtsalt närvi ajas see et mingjd faking junnid maksavad 50 + eurot, poll läheb ka 120, õhulugeja ka 188euri jne...eks see ole auto omaniku rõõmud, jeebile konks läks 280 respos...kuu lõikes eesti palga eest välja käristada 700 sotti....eks ise olen süüdi
Sellise asja vastu on rohtu.Rohu nimi on sõber.Minu sõbra nimi on Erki.Ise ka ei usu,mis hindadega vend juppe välja ajab võrreldes letihindadega poodides.Ja no tööraha...kõik klubilised teavad,et ma sain solar,anduriga esiklaasi ja katuse ülevärvi 2 suure pizza eest
Aga muidugi see eeldab ka,et ma pean ja olen ka nõus iga kell ja iga ilmaga kutti aitama,kui vähegi vaja.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Ära põe ma tean mis tunne see on ma uurisin teisaldatava konksu hinda mis oli 377eurot lett ma olen oma oomi alla ladunud juba hea kopika aga ikka ei sõida nii nagu peaks samas teen auto endale ja õnneks teine auto millega liigelda igapäevaselt
Tžiibi konksu mis respos paigaldati saab ka 2-3 polt lahti keerates ilusasti ära võtta...
Tra see 3 auto pidamine on ikka kepp aga enamus ajast liigud ameti pilliga.
2.0 100kw Omega pre
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
2.5 131kw/48kw Hybrid RAV4
Jupi hindade juurde tagasi pöördudes siis hinnad on tegelikult jõhkralt kasvanud krooni ajaga võrreldes. Mul on A pealt hea võrdlus olemas ntx silla detailidega. Igasugu rooli otsad ja puksid jne on numbriliselt üsna samaks jäänud aga ühik on taga muutunud 15x suuremaks. Ja kohati on see üsna masendav.
Kas keegi peale minu saab ka oma oomist väljudes sirakat. Krt eelmiselt sain, nüüd sellelt ka. Ja vahet pole mis seljas on. Jube tüütuks hakkab muutuma.
Vahepeal oli suht hull jah, viimased nädal või kaks ei ole saanud. Mul foobia tekkinud staatilise vastu juba, koguaeg saan surakat. Autost väljudes ei julge uksest kinni haaratagi.