Samas minu vana kasti küljes on tihendid ja mingi simmer paar-kolm kuud küljes olnud. Pm võiks ju ka sealt need võtta, uuemad vast ikka, kui selle "uue" kasti omad

pane dex3 ja durbiin kalla enne tyhjaks ning täida uuesti.turbiini zimmer oleks soovituslik ära vahetada aga see puhas opeli rida 70euri ja 3 nädalat oodata.SilverASH kirjutas:Mul on 2000a masin aga 3.0 ehk siis peaks kõik vana setupi järgi olema. Kast tuleb 98a masina pealt. Niiet oleks mõistlik dextron2 panna sisse?raudpats0 kirjutas:mul läks kastivahetusel 7 liitrit õli. dextron 3 on peale 99 aasta masinal ette nähtud enne on dextron2.
Iseenesest kastid peaks ju samad olema. 3.0 mõlemad ja 4 käigulised.
Turbiini zimmer, hmm. Ei tahaks küll 3 nädalat oodata. Vaatan ehk emma või kumma kasti pealt saab enam vähem zimmer, panen selle. Loodan, et ei ole hullu.raudpats0 kirjutas:pane dex3 ja durbiin kalla enne tyhjaks ning täida uuesti.turbiini zimmer oleks soovituslik ära vahetada aga see puhas opeli rida 70euri ja 3 nädalat oodata.
ja mul läks 94 aasta kast
Kakoi tuulekoja? Sidurikoja külge ikka mõtlesid? Mul pole pilt päris silme ees,aga minuarust kinnitub ikka ploki,või vaheplaadi külge.Samas poldid võivad jh ulatuda ka sidurikotta.Martink91 kirjutas:jah ikka, starter kinnitub tuulekoja külge ju.
automaailm küsis filtri eest 5 euriSilverASH kirjutas:Turbiini zimmer, hmm. Ei tahaks küll 3 nädalat oodata. Vaatan ehk emma või kumma kasti pealt saab enam vähem zimmer, panen selle. Loodan, et ei ole hullu.raudpats0 kirjutas:pane dex3 ja durbiin kalla enne tyhjaks ning täida uuesti.turbiini zimmer oleks soovituslik ära vahetada aga see puhas opeli rida 70euri ja 3 nädalat oodata.
ja mul läks 94 aasta kast
Aga rääkides Forsist ja ntx Amservist siis Forsist on ikka odavam osta juppe. Forsi pakkumine mingi 35-38€ (2 tihendit ja atm kasti filter). Amservi pakkumine 150€ samade asjade eest. Vahe selles, et Amservi õli filter 110€ ja Forsis 8€ filter. Mujalt saaks filtri näiteks 6€'ga.
Niiet kohati tasub Forssi minna ikka
EDIT: Pm sama hind nagu Amservis, tuli just pakkumine ka Vikingist - 130€. Niiet võib ikka sinna Forssi minna küll
Sobib 1:1hele ja kliima siil sammuti.Rax kirjutas:Ma pole kindel, aga minuarust on palju asju seal identsed. isegi keskmise puhuri restid sobivad omavahel, miks mitte siis motod.