OMEGA B 2.5 td 99.a ei käivitu külmaga...
Re: OMEGA B 2.5 td 99.a ei käivitu külmaga...
Võtsin akujuhtme maha, panin testri vahele ja mõõtsin.
Eelsüüteküünalde kontrollimine ja vajadusel vahetamine on suht odav lõbu. Alusta ikka sellest. Mul olid samad sümptomid, koguaeg nagu mingi turts käis ja nii minut järjest kuni lõpuks starteriga kahepeale mootor töötas ja siis iseseisvalt käima jäi. Selgus et kaks eelsüüteküünalt tuli vahetada. Boonusena peab nüüd starteri ka vahetama 

ise täna mõtlesin, et vaataks siis testeriga küünlad üle
aga oh imet, need paremal küljepeal ja oleks pidanud mingi julla pealt ennem ära tõstma kui oleks ligi pääsenud
ei hakanud lammutama ja loodan, et krõbedat külma enam ei teeks, kuigi täna hommikul läks masin poolest pöördest käima
teagi äkki küünlad ikka korras. Talve algul juba hakkas imelikku haisu salongi ajama kui soe põhja panna, täna mootorikate maas avastasin, et natukene nagu kuskilt nõretanud kütet vms. käima pannes auto ja jälgides ei saanud kl aru, et kuskilt vahelt läbi tuleks 

to egert: mina kontrollisin küünlaid nii et ei võtnud midagi küljest ära- võta lihtsalt mingi pikem traatvarras vms millega ulatad küünaldeni, tester külge ja olemas. mina vähemalt sain nii hakkama. Edu! 

Sellise meetodiga said teada, et vähemalt üks eelsüüteküünal on korraskivikaz kirjutas:to egert: mina kontrollisin küünlaid nii et ei võtnud midagi küljest ära- võta lihtsalt mingi pikem traatvarras vms millega ulatad küünaldeni, tester külge ja olemas. mina vähemalt sain nii hakkama. Edu!

oi krt.. selle peale ma ei mõelnudki kohe..Erki kirjutas:Sellise meetodiga said teada, et vähemalt üks eelsüüteküünal on korraskivikaz kirjutas:to egert: mina kontrollisin küünlaid nii et ei võtnud midagi küljest ära- võta lihtsalt mingi pikem traatvarras vms millega ulatad küünaldeni, tester külge ja olemas. mina vähemalt sain nii hakkama. Edu!Nimelt nad ju kõik omavahel ühenduses ja kui juhtmeid ei eemalda, siis kontrollida ei saa.

Juhtmeid eemaldamata peaks isegi korras küünalde arvu teada saama, eeldusel, et kõigil takistused ligilähedased tehase poolt antule. Viimasele muidugi lootma ei maksa jääda 

kivikaz kirjutas:oi krt.. selle peale ma ei mõelnudki kohe..Erki kirjutas:Sellise meetodiga said teada, et vähemalt üks eelsüüteküünal on korraskivikaz kirjutas:to egert: mina kontrollisin küünlaid nii et ei võtnud midagi küljest ära- võta lihtsalt mingi pikem traatvarras vms millega ulatad küünaldeni, tester külge ja olemas. mina vähemalt sain nii hakkama. Edu!Nimelt nad ju kõik omavahel ühenduses ja kui juhtmeid ei eemalda, siis kontrollida ei saa.
AHAHAHAHAHAHAHHA. MÄÄÄÄÄ. LAMMAS: AHAHAHAHAHAHAH
Mul ka tavaliselt ei lähe -20 käima aga -10 kuni -15 pole hullu. Käib. Eks meil ikka see sama kütuse jama ole, et ei taha hästi käima minna. Ma lisasin 10 % bensu ka juurde, et oleks ikka vedelam. Sellisel juhul soovitan ka kohe kütusesse segada ka õli, et ikka määrdemoment oleks ka pumbale olemas. Samas -28 ei läinud see ka koos bensuga käima Ei tiagi kohe, mida kuradit sellele veel vaja oleks. Lisasin ka ameerika küttelisandist. Ähh, üks pask ikka kogu see sügavkülma ilmastik. Samas meeldisb hirmsasti külm talv. Muretseks bensuka. Pole mõtet, sest palju meil ikka selliseid talvesid tulevikus tuleb ning disla ikka omamoodi öko trakats, millega he liigelda.
Seni käivitub mul diisel normaalselt , bensu lisamine on nt. ww - tehasejuhendis isegi kirjas kui külma rohkem kui -15 kraadi võib kuni 10% lisada ! See kyll vist vanematele kui 10a .
Kui küünal läbi siis peax ju ka eelsüütetuluke mingeid " anomaaliaid " näitama - A-omegal mul hakkas peale käivitust ta vilkuma ja peale paari minutit kustus !
Kui küünal läbi siis peax ju ka eelsüütetuluke mingeid " anomaaliaid " näitama - A-omegal mul hakkas peale käivitust ta vilkuma ja peale paari minutit kustus !
Kuulge foorumlased ja disla omanikud. Ärge ajage paska, et nüüd on kõigil meil üks ja sama viga autol olemas. Kas siis pihustid või eelsüüteküünlad. Alustuseks kontrolliga küünlad, siis juba filte, õhufilter, surveaste, seejärel pihusti surveaste. Ma usun, et enamusel on masinad korras, lihtsalt viga võib olla küttes või siis on tehas lasknud sita kütusesüsteemi või mälu läbi, mis ei töötagi juba -20 kraadiga. Äkki polegi omega dislad mõeldud sõitma -30 kraadiga. Seega võib õigi nende hädade taga olla küttesüsteemi arendajad, kes ei näinudki selle masina rolli tugevates miinuskraadides liiklemiseks.
Tulge mõistusele, et nüüd on kõigil järsku eelsüüteküünlad läbi või pihustite surve madal või pump läbi. Anomaalia esineb kusagil mujal ning see ei ole ainult omegatel vaid ka teistel disladel. Seega saab olla viga ikka meie armsas küttes.
Tulge mõistusele, et nüüd on kõigil järsku eelsüüteküünlad läbi või pihustite surve madal või pump läbi. Anomaalia esineb kusagil mujal ning see ei ole ainult omegatel vaid ka teistel disladel. Seega saab olla viga ikka meie armsas küttes.
ei tea, mis teil häda on, mul pole see talv kordagi olnud hetke, mil käima ei läheks. Bentsukatega olen kyll paar korda n...ssind aga disla on tavalise eurooili ja jetoili kyttega iga hommik vähemalt peale teist eelsyyte korda käima vedand
.