Martink91 kirjutas:ma nägin neid kaasi mis risto tegi sulle.
tõsi küll, siis olid need veel laua peal ja ootasid alles tegemisse minemist, risto näitas ka kust ja mida kuipalju võtta sai, mõni koht oli ikka päris kitsas ülejäänud ristlõiget arvestades.
Emmm ma pole risto käest kaani tellinudki. N/A puhul ei saa kõike suureks ja laiaks teha, kaob õhuliikuvuse kiirus ära. Kuskil peab olema pudeli kaela effekt. Umbes nagu tolmuimeja torule paned pool näppu ette tekib suurem tõmme, imemine. Küllaltki delikaatne värk et saavutada õiget tulemust, tuleks seda arvutada jne.
Näiteks mina tegin Mantzeliga vea. Kõik ilus tore ja mõõdus aga radika ette jooksev sisselaske toru on puudu ning asi ei toimi väga effektiivselt.
Nii palju ütlen et pleeniumit ei tohi siledaks lasta, Dremeliga, drosselklappe portides peab jälgima ei laseks auke nii suureks et liblikate ja seinte vahele tekib vahe, drosseli sein võib olla peegel sile.
Kirjutamata reeglid N/A puhul on sellised: kareda seinad õhu kiiremaks liikumiseks, suurem ning lühem toru laulab kõrgelt kuid kaotab madalalt, liiga suur kaotab jõu. Pikk ja peenike toru annab jõudu kuid liiga peenike hoiab 100% imemis effekti kinni ning pärisb. Mina lähtusin enda autol originaal toru mõõtmetest aga sisselase on otsemaks tehtud ja multiram-i maha võetud jne jne...sorry et palju infot ja läbu siia teemasse kuid kui tahad tegema hakata siis küsi minu kaest või kellegi käest kes on teinud sisselaskeid matemaatiliste tehete järgi. N/A masinal on väga kerge peeti keerata, lihtsab turbokale.teha sisselaset vms
Kaante lihvimine on lihtsam kui timmida õiget hapniku kogust. Maha võid võtta kõik, keegi ei keela kuid pead teadma mida ja kus kohast, usun et risto jagab biiti kuid see peegelsiledaks tegemine ei ole alati kõige effektiivsem