Milleks selline teema ?ripclaw kirjutas:Siia võib siis postitada kõiksugu häid pilte. Ei pea olema ainult omegate ja autode pildid.
Kui sulle ei meeldi ära vaata, ja kui see teema ei sobi siia foorumisse siis võib selle ka ära kustutada!hangover kirjutas:Milleks selline teema ?ripclaw kirjutas:Siia võib siis postitada kõiksugu häid pilte. Ei pea olema ainult omegate ja autode pildid.
ei nohh,ole saa kah mees,ole muretu ei t6use keegi taga jalgadeleoutlaw kirjutas:
mõista mõista,kes on pildil?
P.S.Loodan,et nüüd selle peale jälle üks vend tagajalgadele ei tõuse ja saab naljast aru
kuule siidikas,ära parem hakka laiam,muidu tuleb pahandusi,ja jäta minu ega rahule!ma ei sa aru mis ma sulle kogu aeg hammaste vahele jään!siidisaba kirjutas:OT: Mina aga ei mõista kuidas arska oma suure egoga nii pisikesse autosse ära mahtusoutlaw kirjutas: P.S.Loodan,et nüüd selle peale jälle üks vend tagajalgadele ei tõuse ja saab naljast aru
Mis ma nii väga nuhk,lihtsalt antud auto omanik mul väga heaks sõbraks saanud ja see golfi käpik nüüd karpaga turbokas.Jälgin ühes teises klubis seda auto teemat väga pingsalt ja märkasin juhuslikult,et tuttav nägu istub sellesarska kirjutas:ei nohh,ole saa kah mees,ole muretu ei t6use keegi taga jalgadeleoutlaw kirjutas:
mõista mõista,kes on pildil?
P.S.Loodan,et nüüd selle peale jälle üks vend tagajalgadele ei tõuse ja saab naljast aru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aga nuhk oled sa ikka peaks ytlema!!!