Enam neid ei ole seal, kus olid. Ja kui oleks olnud, siis ilmselgelt ma oleks nad ju kaasa võtnud endaga praeguseks hetkeks.

Aga, täna sai tehtud väike tiir lammutuses, rapitud seal kahte Omegat ja jälle parem olla.
Nimelt oli mul raadiol puudu alumise sahtli luuk. Mis pole küll suur asi, aga mind häiris. Jubedalt. Siis vaja probleemiga tegeleda. Ja oli käsipiduri kangi nahk räbalam, käetugi ei lukustunud.

Siin pildi peal siis näha saaki.

Ja siin siis näha põhjus, miks.

Veel miskit huvitavat, mis jäi näppu

Ja siin näha juba massilisemat lammutamist.
Nimelt oli mind pikemat aega häirinud tõsiasi, et mul cd-boks ei väljasta plaadikassetti. Siis oli plaan visata uue maki pealt ka boks ümber. Kui mõlemad boksid olid laiali, selgus et nii ikka ei saa. Ja kuna mul polnud tahtmist hakata vahetama trükkplaati, siis otsustasin vana boksi sisse jätta. Painutasin veidi ja puhastasin ainult.

Naha võrdlus

Veel üks tore asi. Pikemat aega otsinud juba ja lõpuks sadas kätte eestikeelne raamat. Panin kohe mapi vahele ära ka, et kaduma ei läheks.

Õnnestus saada ka terve lingiga käetugi, mille üle olen ka järjekordselt õnnelik. Kuidagi täielikumaks tegi salongi.

Makk nüüd siis luugiga. Luugi paigaldamisel selgus, et minu omal oli luuk koos kinnitustega kõik välja murtud. Egas midagi, jootekolb töösse, lahti sulatatud kogu süsteem ja siis enda omale kinni sulatatud. Polnud küll kahjuks enam kohti, kuhu kinnitada, aga sai lahendatud probleem elegantselt.

Ja siis mõned pildid veel. Teravamad silmad märkavad veel üht muudatust, aga tollega olen veel kahevahel. Eks näis, kas jäävad külge või ei.
Aga selleks korraks jälle kõik. Edasi tuleb mul kliimasüsteemi korrastamine ette võtta ja õlivahetus, kuid tollest juba järgmises peatükis.