Enrix kirjutas: ↑25 Jaan 2019 21:49
kus ta ära kaotasid siis teepeal ?
Kohale jõudes rippus stange ees, tosoolivedelik oli mööda maad laiali ja mitte teps ainult 3 liitrit ma arvan

. okei no tehniline pool ei huvitanudki. Tegime uksed lahti ja see oli kohutav.. nii kohutav et me tulime tagasi ilma autot niiet ca 900km maha sõidetud ns oma läbuks. Karbid olid nii läbi et see koht kus on tihend all ääres pikalt mööda külge- sain oma käe seal läbi lükata nja ega M2x vaatas ka põhja alla ja palju puudu polnud et sellest teha Flinstone-de auto, bees nahk oli.. eks ole hullemaid ka nähtud kuid see oli ikka väga kole.. taastamine oleks nii hulluks läinud et kogu sisu oleks pidanud värvima, juhiuksel oli kunagi see plastik julla mis aitab ust avada katki lännu ja nende ainuke lahendus oli lõigata 10cm laiune ja ca 25cm pikkune ava läbi ukse polstri seest poolt. LSD differ.. ma ei tea kumb neid häält tegi rohkem kas summuti või lsd. Igatahes vahepeal haaras taha siis ei haaranud ja mölises kõvasti tegelikult. tahtsid saada 850.. Ütleme et reaalselt taastamist oleks saanud teha aga siis ka kõik uksed paneelid ja karbid oleks pidanud vahetama välja v.a katus vist. sinnani ei jõudnuki. Solar klaas oli ka pilbasteks...... minu jaoks pointless. Seega jah... tegin pakkumise 400 euro peale aga seda nad ei tahtnud
Aga homme vaatama eestis üht sedaani ja kui sellel kere korralik eks siis leiab ka need lisad mida vaja

Aga projekt tuleb minu arust vahva ja tuleb omanike grupi alla mitte avalikult. Värv valitud ja kui saaks kere siis saaks hakata tegutsema ka