automaat manuaali vastu vahetatud
automaat manuaali vastu vahetatud
kast sai ära vahetatud,aga arvuti kirjutab nüüd koguaeg automatic getriebe.tahakski nüüd teada et kas saab selle kirja kuidagi eest ära,käigukasti käitsme välja võtmine ei aidanud.järgmisena peaks proovima kasti aju küljest ära võtta.aga äkki keegi oskab öelda et kuidas see kiri ära kaob.
Sülearvutite remont ja hooldus.
Sõiduautode diagnostika.
NB.Mind saab kätte ainult helistades.56975144
Sõiduautode diagnostika.
Re: automaat manuaali vastu vahetatud
Kui sa vahetasid automaadi manuaali vastu( nii nagu pealkirjas kirjutad) siis mis kuradi kasti aju sul veel on seal???sipelga14 kirjutas:kast sai ära vahetatud,aga arvuti kirjutab nüüd koguaeg automatic getriebe.tahakski nüüd teada et kas saab selle kirja kuidagi eest ära,käigukasti käitsme välja võtmine ei aidanud.järgmisena peaks proovima kasti aju küljest ära võtta.aga äkki keegi oskab öelda et kuidas see kiri ära kaob.

Kui sa vahetasid automaadi manuaali vastu siis tuleb ka komp. ümber progeda manuaal kastiga varjandiks.
Kuidas saab manuaal kast avariisse minna???rastrophuck kirjutas:Kas kast läheb avariireziimi ka ?

siis kui teine käik sisse jääb ja hoovastik kinni kiilub ning käiku enam välja ei saa

ah krt andestust, unise peaga lugesin tiba mööda 
mul suurte külmadega (29-32 miinust) läks hommikul käivitades ka automaatkast avariireziimi, a peale 1 min auto tiksumist uuesti käivitades oli kõik normis.

mul suurte külmadega (29-32 miinust) läks hommikul käivitades ka automaatkast avariireziimi, a peale 1 min auto tiksumist uuesti käivitades oli kõik normis.
kast on ära vahetatud,manuaal on nüüd all.aga auto ei tea seda ja kirjutab mulle et kast on avariis.tahaks seda kirja eest ära saada.automaatkasti aju on veel eemaldamata.lähipäevadel võtan selle ka ära.aga olekski vaja teada et kui siis ka see kiri eest ära ei kao,mida siis teha.loodan et saite nüüd aru mida ma mõtlesin
Sõiduautode diagnostika.
Sõiduautode diagnostika.
sul on 4. varjanti: 1. Paned esindusse aja kinni ja lased ümber progeda. 2.paned töökorrast aut. kasti alla tagasi. 3.ostad kompuutri mis on man. kastiga masina oma. 4. harjud veateatega ära.
ma vaatana,et sul on ka siin kiri et teed diagnostikat.kas sinu seadmega saab seda ümber progeda ja palju sa selle eest küsid.ja kas sa kuskile viljandi kantti ka satud.esindusse ei taha minna kuna seal nad küsivad kindlasti päris hoolega seda raha.
Sõiduautode diagnostika.
Sõiduautode diagnostika.
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Esindus võtab kompu progemise eest ca300eek,pole just müstiliselt palju,samas võid kohe inglisekelseks ka lasta teha,saad 2 kärbest ühe hoobiga.sipelga14 kirjutas:ma vaatana,et sul on ka siin kiri et teed diagnostikat.kas sinu seadmega saab seda ümber progeda ja palju sa selle eest küsid.ja kas sa kuskile viljandi kantti ka satud.esindusse ei taha minna kuna seal nad küsivad kindlasti päris hoolega seda raha.