Ma lslt talvel täiega naudin oma tagavedu

Ei ole ju. Siis on ta M+S ehk aastaringne.
Mõlemal sillal peavad olema sama tüübi rehvid. Kui ees on naelad, siis taga paevad ka naelad olema.
segi sittunud oled
Pohui
Kõik M+Sid ei ole aastaringsed. Eristatakse Lõuna Euroopa ja Põhja Euroopa lamelli.Rax kirjutas: ↑08 Sept 2019 20:26Ei ole ju. Siis on ta M+S ehk aastaringne.![]()
Teadjamad mehed oskavad käega kindlaks teha kas rehvil on lamelli veel alles või mitte.
Rehvil võib mustrit olla, aga kui lamell puudub siis pidamist pole. Endine töökaaslane oli rehvispets. Ostsin kunagi jooksu kasutatuid talvekaid, vana oli kaasas, tõmbas peopesaga üle rehvi mustri ja ütles et nendel enam pidamist pole. Aga kuna mul oli suht poogen siis ostsin ikkagi ära.
olen selle vea üle elanud et lõunamaan ms-iga lasin meie talvel ringi....nagu slikiga sai sõidetud. muster oli koheselt lund täis ja pidavus 0Martink91 kirjutas: ↑09 Sept 2019 09:30Kõik M+Sid ei ole aastaringsed. Eristatakse Lõuna Euroopa ja Põhja Euroopa lamelli.Rax kirjutas: ↑08 Sept 2019 20:26Ei ole ju. Siis on ta M+S ehk aastaringne.![]()
Teadjamad mehed oskavad käega kindlaks teha kas rehvil on lamelli veel alles või mitte.
Rehvil võib mustrit olla, aga kui lamell puudub siis pidamist pole. Endine töökaaslane oli rehvispets. Ostsin kunagi jooksu kasutatuid talvekaid, vana oli kaasas, tõmbas peopesaga üle rehvi mustri ja ütles et nendel enam pidamist pole. Aga kuna mul oli suht poogen siis ostsin ikkagi ära.
Lumehelbe või mäetipumärgiga rehv on talverehv ja suvel kasutada ei tohi(hakkas kehtima lumehelbe märgi deffinitsiooniga seaduses).
Lamell ise on turviseklots jaotatud ribadeks. Kui klots nii kulunud, nii et ribasid enam pole, on ka lamellid otsas.
![]()