Astra Coupe, passis kenasti 17 tolli olemas, aga ÜV onu, et Opel Astra, Sul peab 15 olema. Võin selle eest korduva teha. (Oli vist kuri et gaasid esimese matsuga, jne kõik korras oli). Sain küll tookord läbi aga see oli ka peaaegu viimane kord, kui selles ÜV-s käisin. Nüüd käin 50km eemal.

Tunnistan, passis on 215/40 R17, aga nendega ei kannataks vist sõitagi. Mul olid tol hetkel 235/45 R17, Nüüd 225/45 R17.
Samas ntx 16" pole passi märgitud, mis tähendaks pm seda, et sellega sõita ei tohikski. Mis on absurd, sest 15" veljed sobivad vaid teatud tüüpi, kuna autol pisut kangemad pidurid kui tavaastral. Esiketas vist 280 vms.
Üldiselt pole palju jorisetud, aga enamasti just siis kui reaalselt autol midagi hullu viga pole olnud.
Paar korda on LED numbritulede kohta sõna võetud. Tunnistan, ei tohiks olla, aga mul sellised soliidsed, norm valgustugevusega. Pole sinised ka. Selle originaaliga poleks nähagi. Ehk see minu viga. Ja enamasti nad ei märkagi, et LED.
Samas, tagurdustulega ütlen küll, et on asi lõhki aetud.
Tahan ka mõlemale lisada midagi juurde, sest vabandage väga, mõnel see originaaltuli rohkem märgutuli, kui reaalselt valgustav. Tagurdustulele. Aga kui lisalüliti vahele panna, huvitav kas siis ka jorisevad? St lülituvad küll käiguga, kuid lülitist läbi.
Eks enamasti vinguvad need, kellel on mingi probleem ÜV-l. Ehk lubamatu modifikatsioon.
Samas, mingid asjad võiks olla nö lubatud, mis reaalselt muudavad autot märgatavamaks jne. Ntx tagurdustuled.