Immo
Re: Immo
lisan siia mõned pildid! võtsin kinda laeka ära ja immo plokki pole vaid on hoopis juhtme rägastik! Keegi teab kas seal saab midagi ühendada vms?
http://public.fotki.com/maku0/omega-juhtmed/
http://public.fotki.com/maku0/omega-juhtmed/
Nagu näha on juba keegi selle juhtmelati kallal käinud ja seal hoolega isoleerinud ja mässanud.Koht on õige kust otsida.
Minu masinal on seal 2 tühja juhtaju pistikut,immo-ja aut.käigukasti omad.Immo plokk on elimineeritud igastahes,hoolega juhtmeid isoleeritud ja läbi lõigatud.
Mis muidu mureks on?Lihtsalt sportlikust huvist uurid või mingi jama?
"Musta kobaka"(õhutoru)taga on juba salongi ventilaator ja rohkem seal eriti ruumi pole.
Roolikatete taga,süüteluku juures on võtme kiibi lugeja/vastuvõtja.
Huvitav mis lahendus see on,kas lihtsalt pistikupesa kate või mingi ühendus juba?

Minu masinal on seal 2 tühja juhtaju pistikut,immo-ja aut.käigukasti omad.Immo plokk on elimineeritud igastahes,hoolega juhtmeid isoleeritud ja läbi lõigatud.
"Musta kobaka"(õhutoru)taga on juba salongi ventilaator ja rohkem seal eriti ruumi pole.
Huvitav mis lahendus see on,kas lihtsalt pistikupesa kate või mingi ühendus juba?

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Mul juba selline teema olemas...
forum/viewtopic.php?f=16&t=2727" onclick="window.open(this.href);return false;
forum/viewtopic.php?f=16&t=2727" onclick="window.open(this.href);return false;
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Mul kadus immo kivike ära ja auto ei lähe enam käima! otsisin immo plokki ja leidsin hoopis immo pistiku! Ühendasin õpetuse järgi juhtmed aga ikka ei lähe käima!Tim kirjutas:Nagu näha on juba keegi selle juhtmelati kallal käinud ja seal hoolega isoleerinud ja mässanud.Koht on õige kust otsida.
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
see lahend peaks olema juba niinimetatud originaal. uue diisli aju ja vana põlvkonna juhtmetega.immo aju juba teises kohas.vist koos mootori ajuga.see hall plastik on siis sillaks et kõik juhtmed õigesti ühendatud oleks .
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
Tekkis minulgi ühel autol immo probleem ja ei suuda minagi sealt kindalaeka/turvapadja tagant seda plokki üles leida. Ja siis jube hea oleks kui saaks teada mis seal ära ka peaks ühendama. Kunagi on Tim teema kül selle kohta teinud aga see link enam ei toimi.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE