Roolivõimu õli
Re: Roolivõimu õli
Kui ma ei ole täielikult kindel mis õli mul roolivõimus on, mis oleks kõige ohutum variant juurde lisada?
Või teha üldsegi roolivõimu õli vahetus? Koduste vahenditega, ilma tõstukita teostatav?
Või teha üldsegi roolivõimu õli vahetus? Koduste vahenditega, ilma tõstukita teostatav?
Kõigepealt tee kindlaks roolivõimu õli värvus (valge/punane) ja seejärel ei tohiks tänapäeval rolli määrata muud midagi sest lihtsalt üks natukene kvaliteetsem kui teine:D
Kumb on kvaliteetsem? Andestust, et niilolli küsimust küsin, aga olen kohanud ainult punast värvi roolivõimu õlisi.
Tähendab, et punast ja valget omavahel ei tohi segada kuid no mida suurem +nr seal seda suurema kvaliteediga peaks olema
Roolivõimu õli peab olema roosakas punane,kui juba tumedam tuleb seda vahetada!!! 

- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
kõik oleneb kohast kus võimu lased teha.kuna on vaja suurt tõmmitsat pendli ära saamiseks siis võib mõnes nurgataguses kohas kalliks minna.ise tehes kui tead mida teha siis mõned tunnid.plus varuosade toomine poest.tõmmits maksab poes ca 300 eeku ja tolmukate ning tihend ca 75 eeku.ja veel liiter õli mille hinda ma ei mäleta.Omega3 kirjutas:Kui roolivõimendil karbil tihend läbi siis kui suureks võib selle remont kuluneda ja kui suur raha tuleks välja käia uue karbi soetamisel+vahetus?
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
Ei hakka uut teemat tegema, kuna probleem ka roolivõimuga. Nimelt see lakkas töötamast. Kohapeal on täiesti võimatu keerata ja sõidu ajal ka, kui kiirus aeglane, on päris tükk tegemist. Õli on sees ja kaitse on terve. Milles veel võib asi olla?
mul oli nimelt selline probleem et autol sai moori vahetus tehtud ja hakkas roolikarbist õli lekkima , just sealt alt lati juurest , nüüd olen koguaeg juurde valanud , ja jookseb päris kiirelt välja , kas on mingi remontimis võimalus või tuleb karp vahetada. Kui suur töö võib olla roolikarbi vahetus? Äkki on kusagilt mingi õpetus??